Ocio y cultura

"No érem friquis, érem científics"

La Casa de Cultura acull l'"Exposició de retroinformàtica" fins a mitjans de desembre

Marc Malagelada, col·leccionista d'ordinadors

Marc Malagelada, col·leccionista d'ordinadors

10:52

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1668166862329/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Girona

La Casa de Cultura acull fins a finals de novembre "L'exposició de retroinformàtica", una mostra coorganitzada per l’AENTEG i el Tecnoateneu de Vilablareix, i comissariada per l’enginyer informàtic Marc Malagelada. Avui a l'Aquí Girona l'hem visitat.

A l'exposició s'hi poden veure models de 8 i 16 bits llegendaris, com per exemple els Sinclair ZX80 o ZX81, els Spectrum 48K, Spectrum+ i Spectrum+ 2, els Amstrad CPC464 i CPC6128, els Commodore 64 i Amiga 500, l’Atari ST, o una extensa representació de la família MSX, amb exemplars com el Sony HitBit HB10 o el Philips VG-8020.

També s'hi poden veure algun dels primers models d’Apple, com el II Plus o el Macintosh, fonament de tota una època que encara dura avui dia. En Marc Malagelada, comissari de l'exposició i col·leccionista, ha estat el nostre guia.

Exposició de retroinformàtica

Exposició de retroinformàtica / Berta Artigas fontàs

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad