Sociedad

La il·lusió més solidària

La recollida de joguines de Creu Roja arriba enguany a la 30a edició

Presentació de la campanya / Cedida

Tarragona

La Creu Roja enguany vol repartir 8.000 joguines per Nadal a 2.500 infants i joves de la demarcació. Amb aquest objectiu arrenca la 30a campanya de joguines "Els seus drets en joc", amb una vuitantena de punts de recollida que des d'avui mateix i fins el proper 3 de gener aniran rebent les donacions de la ciutadania, que han de complir unes característiques especials: han de ser noves, no bèl·liques i no sexistes.

En els darrers cinc anys el volum d'atesos ha incrementat més d'un 65%, i és per això que més que mai s'apel·la a la solidaritat. Segons ha explicat la directora de Creu roja Joventut a Tarragona, Eva Cañete, als micròfons del programa 'Aquí Camp de Tarragona', "a través del joc es transmeten valors claus pel desenvolupament i l'aprenentatge, d'aquí la importància de la joguina educativa".

SER Tarragona-Ràdio Reus s'hi suma amb la iniciativa 'Cap nen sense joguina', recollint joguines també per fer l'aportació a la campanya. El proper dia 3 de gener el Teatre Fortuny acollirà la gala final, on després de diverses actuacions s'anuncizarà el recompte final.

Cartell de la 30a edició de la campanya / Cedida

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad