Fútbol

La tertúlia del Girona: el primer tram de temporada

Analitzem el moment de l'equip amb els periodistes Jordi Bofill i Tatiana Pérez

Tertulia Girona FC amb Jordi Bofill i Tatiana Pérez

Tertulia Girona FC amb Jordi Bofill i Tatiana Pérez

14:39

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/035RD010000000031913/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Avui a l'Aquí Girona als esports hem rebut als nostres companys periodistes Jordi Bofill, del Diari ARA i a la Tatiana Pérez, del Diari de Girona, per repassar l'actualitat del Girona FC i el primer tram de temporada, on l'equip ha acabat tretzè amb setze punts, a cinc de les posicions de descens i amb la classificació per la següent ronda de la Copa del Rei a la butxaca.

El primer tram de tertúlia ha anat dedicat a l'anàlisi del sorteig de Copa del Rei. L'equip de Míchel Sánchez va conèixer ahir a la tarda que el Cacereño del grup V de Segona Federació. L'equip de Cáceres és ara mateix quart a la classificació amb 17 punts de 30 i ocupa zona de promoció d'ascens. En la primera ronda de Copa del Rei van tombar al Córdoba per 3-0 al seu estadi, que és de gespa natural, a diferència del del Quintanar i que té capacitat per 5972 persones. En aquest sentit, tots els membres de la tertúlia coincideixen a dir que la Copa és "un al·licient pels menys habituals i permetrà a Míchel tenir tota la plantilla endollada de cara a aquesta segona meitat de la temporada".

A banda d'això, també s'ha repassat la situació actual de l'equip en Lliga. El Girona és tretzè a la classificació amb setze punts, cinc més que els equips que marquen el descens. La bona dinàmica aconseguida en les últimes quatre jornades ha permès al conjunt que dirigeix Míchel tenir aquest notable coixí abans de l'aturada pel Mundial de Catar. El canvi a la porteria, la modificació del sistema i l'entrada de futbolistes que han aportat solidesa com David López, ha estat fonamental.

Per acabar el programa s'ha tractat un dels altres temes d'actualitat al voltant del club. Malgrat que és aviat, 17 d'octubre i queda un mes i mig perquè obri el mercat de fitxatges, al Girona s'espera que hi hagi moviment, tot i que no molt. Samu Saiz, a qui li queden només sis mesos de contracte, és un dels noms que hi ha sobre la taula per poder marxar i acabar la seva relació amb el club. A banda de Samu Saiz, hi ha la possibilitat que alguns dels menys habituals pugui sortir en forma de cessió aquest mes de gener. El mercat del Girona està clarament condicionat per les entrades, perquè actualment la plantilla que dirigeix Míchel compta amb 25 fitxes professionals, el màxim permès. A banda dels jugadors amb fitxa del primer equip, és una realitat pensar que Òscar Ureña o Ricard Artero tenen opcions de marxar cedits, però aquestes sortides no afectarien de cara al fet que puguin arribar fitxatges.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad