Tot és ComèdiaTot és Comèdia
Ocio y cultura

Anna Marchessi: "Tinc un talent secret, sé caure a càmera lenta"

L'actriu i guionista amb discapacitat és una de les estrelles de la sèrie 'Fácil'

ENTREVISTA. Anna Marchessi

ENTREVISTA. Anna Marchessi

10:28

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1668950318900/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

L'1 de desembre Movistar+ estrena 'Fácil', basada en la premiada novel·la de l'escriptora Cristina Morales, 'Lectura fácil'. És la història de quatre noies amb diversitat funcional que viuen juntes en un pis tutel·lat de la Barceloneta intentant portar una vida el més independent possible. Està protagonitzada per les guanyadores del Goya Natàlia de Molina i Anna Castillo, la còmica Coria Castillo i tota una revelació, Anna Marchessi, l'única de les quatre actrius que té discapacitat.

En paral·lel, al Centro Dramático Nacional de Madrid, Marchessi també actua en l'adaptació teatral del mateix llibre 'Lectura Fácil' que ha fet Alberto San Juán (la propera primavera es podrà veure al Teatre Lliure). A més, l'artista nascuda a Sitges, criada a Barcelona i ara resident a Madrid és guionista de sèries com 'Amar es para siempre' i 'Luimelia'. I també apareix a l'anunci de las Campeonas de l'ONCE.

Tot i nèixer amb paràlisi cerebral ha pogut anar aconseguint "amb tossuderia" tot el que s'ha proposat a la vida, des d'estudiar Comunicació Audiovisual i començar Dret fins a esciure guions i actuar en sèries i teatre (també ha participat en l'espectacle 'Supernormales' sobre sexe i discapacitat). A més de contar-nos la seva història, Anna Marchessi ha compartit al 'Tot és comèdia' la seva visió sobre la representació de la discapacitat en sectors com el cinema on encara queda camp per córrer.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00