Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Arnau Comas: "Per a tots els jugadors és un orgull que Balde pugui anar al Mundial"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb l'exjugador del FC Barcelona, actualment al Basilea, després de debutar amb la selecció espanyola Sub-21

Arnau Comas: "Per a tots els jugadors és un orgull que Balde pugui anar al Mundial"

Arnau Comas: "Per a tots els jugadors és un orgull que Balde pugui anar al Mundial"

06:21

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1669209893399/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb Arnau Comas, jugador del Basilea, exjugador del FC Barcelona i qui ha debutat amb la selecció espanyola Sub-21. Amb ell hem parlat de la seva situació actual i d'alguns noms propis en clau blaugrana com Balde o Gavi, amb qui va coincidir a les categories inferiors del Barça. "Estic molt content aquí, les coses estan sortint com volia, i després de la trucada de la selecció encara més", ha afirmat a SER Catalunya i ha parlat també sobre la lliga suïssa: "és una lliga molt competitiva, pots anar al camp de l'últim i és molt complicat. És una lliga més física, més d'anada i tornada".

Arnau Comas estava convocat amb la selecció espanyola Sub-21, juntament amb Alejandro Balde, i ha explicat al 'Què t'hi Jugues!' com Balde va viure el moment en què va saber que anava convocat amb la selecció absoluta per disputar el Mundial de Qatar. "Estava amb nosaltres, el tenia a la mateixa taula al menjador. Es parlava molt, però ell encara no sabia res. Quan el van avisar estava molt content, tant ell com la resta de jugadors i al cap de dues o tres hores ja va marxar cap a Barcelona i l'endemà cap a Qatar", ha detallat Comas, qui ha afegit: "crec que li van dir a l'hora de la migdiada i quan va venir tothom el va felicitat. Per tots els jugadors és un orgull que pugui anar al Mundial".

L'exjugador del FC Barcelona, actualment al Basilea, també ha parlat del rendiment de Gavi, un altre dels protagonistes de la selecció espanyola al Mundial. "És molt bo i la toca igual de bé amb les dues cames. Té un gen competitiu que amb 17-18 anys, quan va pujar al primer equip, ja ho donava tot. Això el fa especial i el fa ser millor. Tècnicament és molt bo, però la seva actitud el fa ser TOP", ha analitzat Arnau Comas als micròfons de SER Catalunya.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad