Sociedad

Investiguen la mort d'una dona a la platja del Bogatell

La policia espera el resultat de l'autòpsia del cadàver per esbrinar les causes de la mort

Barcelona

La Guàrdia Civil investiga la mort d'una dona a la platja del Bogatell de Barcelona, segons han informat fonts policials a SER Catalunya. La troballa del cos s'ha fet aquesta tarda, sobre les 17.30h, quan uns pescadors n'han recuperat el cos. Segons els investigadors, caldrà esperar el resultat de l'autòpsia del cadàver per esbrinar les causes de la mort, però, de moment, no descarten que pugui tractar-se d'un suïcidi.

Uns pescadors han donat l'avís després de trobar el cadàver d'una dona surant al mar. Poca estona després, els efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques n'han confirmat la mort. Es tracta d'una dona que anava indocumentada i que no presentava indicis físics i evidents de violència, segons les primeres comprovacions.

Els efectius policials, de Mossos d'Esquadra, Guàrdia Civil i Guàrdia Urbana, han traçat un perímetre al voltant del cos, ja a la sorra de la platja, a l'espera que la comitiva judicial faci l'aixecament del cos. Els investigadors han agafat declaració a alguns testimonis de la guingueta més propera. La policia judicial del port, de la Guàrdia Civil, s'ha fet càrrec de la investigació. Ara mateix, els efectius de l'institut armat treballen per identificar a la víctima.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad