Aquí CatalunyaAquí Catalunya
Ocio y cultura

Peyu: "L'actualitat és tan pèssima que fa mandra"

Peyu acaba d'estrenar al Teatre Borràs de Barcelona l'espectacle 'L'il·lusionista', centrat en la màgia i l'humor

Lluís Jutglar Calvés, més conegut com a Peyu, treballa a la televisió i a la ràdio, té la seva pròpia productora i acaba d'estrenar al Teatre Borràs de Barcelona el seu cinquè espectacle, 'L'il·lusionista', amb l'humor com a eix principal, però on la màgia també té cabuda. A l'espectacle, Peyu interpreta un mag poc hàbil que en mig d'acudits fa algun truc de màgia real. "Sempre porto una baralla de cartes a sobre per anar practicant, també al cotxe". Gràcies a un mag assessor, l'humorista ha après quins trucs pot fer i quins no.

"El nostre procés creatiu és divertidíssim, ens tanquem al teatre i improvisem. Pujo a l'escenari i fem pluja d'idees. Quan vaig veure que l'espectacle agafava forma ho vam gravar tot. Hi ha un documental, encara per muntar, dels últims deu dies. Estem treballant perquè pugui sortir a TV3". A l'espectacle ha deixat de banda l'actualitat i la política: "L'actualitat és tan pèssima que fa mandra". Explica que al final la seva intenció ha estat la de crear un espectacle perquè la gent rigui i desconnecti.

Peyu també ha opinat sobre la polèmica del gag de 'Bricoheroes' que es va censurar perquè l'humorista es va posar a la pell d'un suposat milionari que va demanar una fel·lació de la reina Letícia: "Al meu entendre l'humor no ha de tenir límits, però sí sentit comú. Hem de poder riure de tot, hi haurà col·lectius que reivindicaran que la gent rigui sobre ells. És una altra manera de discriminar. L'humor és transgressió, és per salut mental". "Tenim molts fans al Parlament, ells són fans meus, però jo no els segueixo gaire", acaba.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad