Sociedad

Al 2030, es podrà anar de Plaça d'Espanya a Gal·la Placídia en tren i en 10 minuts

El Govern acaba de licitar les obres per allargar la línia Llobregat-Anoia de Ferrocarrils de la Generalitat dins de Barcelona: arribarà fins a l'estació de Gràcia, on enllaçarà amb la línia del Vallès

El president de la Generalitat, Pere Aragonès

Barcelona

El Govern de la Generalitat ha licitat les obres per allargar la línia del Baix Llobregat de FGC des de plaça d'Espanya fins a l'estació de Gràcia, on enllaçarà amb la línia del Vallès. Són 4 quilòmetres de túnel amb parades a Hospital Clínic, Francesc Macià i Gal·la Placídia, que cada dia utilitzaran 70.000 viatgers. Si es compleix el calendari previst, la nova infraestructura estarà en servei el 2030 i cobrirà en 10 minuts una àrea de la ciutat densament poblada i pràcticament sense transport ferroviari.

Les obres començaran a l'estiu i el govern invertirà més de 400 milions d'euros. Els responsables del departament de Territori destaquen que aquests nous quilòmetres de vies representaran només un 4% del traçat de la línia Llobregat-Anoia, però aconseguiran incrementar en un 38% la seva demanda, que passarà de 24 milions de viatgers cada any a 38 milions. A més de cobrir una zona de la ciutat amb poca presència de trens, la nova infraestructura permetrà els ciutadans del Llobregat i l'Anoia enllaçar amb la línia del Vallès i al revés. Això ho podran fer a l'estació de Gràcia on hauran de canviar de tren.

Projecte estratègic

L'impuls a les obres d'aquesta infraestructura, de la que es parla des de fa més de dues dècades, l'ha anunciat el president de la Generalitat, Pere Aragonès, en un acte a l'estació de Gràcia de FGC. Aragonès ha assegurat que es tracta d'un projecte estratègic per reduir la utilització del vehicle privat. Una actuació que significarà, ha afegit, "una important millora per als 19 milions d'usuaris que tindrà el nou tram perquè es mouran més ràpidament i podran enllaçar amb altres transports públics". De fet, els Ferrocarrils connectaran amb la línia 5 del metro a Hospital Clínic, amb el Tramvia a Francesc Macià i amb la línia del Vallès a Gràcia.

El conseller de Territori, Juli Fernández, també ha destacat que, en un context d'emergència climàtica, l'allargament de la línia del Llobregat reduirà 2.800 tones d'emissions de CO₂ cada any.

Obres complexes

La major part del túnel es farà amb una tuneladora de 10 metres de diàmetre que permetrà que en un sol tub hi pugui haver dues vies. Sí que hi ha un tram inicial, a la sortida de plaça d'Espanya que s'excavarà en mina. Aquesta primera part és una de les més complexes de l'obra perquè ha de passar, per exemple, per sobre de la línia 3 del metro i per sota del túnel viari que hi ha en aquest indret.

Recorregut del tren de plaça a Espanya a Gal·la Placídia

La plaça d'Espanya no és l'única part complicada dels treballs. Les construccions que hi ha al subsol del carrer Urgell, entre ells un dipòsit pluvial i la sortida d'emergència de l'AVE al carrer Provença, han obligat a baixar el traçat a més de 50 metres de profunditat, l'equivalent a un edifici de 20 plantes. Això també ha encarit el projecte hi ha allargat el temps d'execució.

Abans d'iniciar els treballs de perforació del túnel, es durà a terme una campanya d'inspeccions en més de 13.500 habitatges, locals i garatges per determinar l'estat de les construccions abans de les obres.

El que s'ha licitat ara és l'obra d'infraestructura, la del túnel. I encara falta redactar els projecte i les obres de les instal·lacions ferroviàries, via, catenària i l’arquitectura de les estacions.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad