Política

Colau renya una estudiant: "Vesteixo com em dona la gana"

La jove li havia preguntat sobre com va vestida en el marc d'un acte amb estudiants de periodisme a la UPF

Colau renya una estudiant: "Vesteixo com em dona la gana"

Colau renya una estudiant: "Vesteixo com em dona la gana"

Barcelona

L'alcaldessa de Barcelona ha evitat respondre la pregunta d'una estudiant sobre l'evolució de la seva manera de vestir des d'abans d'arribar a l'alcaldia fins ara: "Les primeres imatges de l'Ada en el recorregut polític eren sobretot amb samarretes més reivindicatives, coses que donaven més les idees que tenia. Ara, la roba més formal reflecteix una maduració d'idees o un moderament polític?", ha estat la pregunta de l'estudiant. I la reacció d'Ada Colau ha estat taxativa: "Em sap greu, entenc la intenció de la pregunta, però em sap greu que una dona em pregunti sobre la meva manera de vestir i no ho respondré. Sobre com em vesteixo i categoritzar com em vesteixo està fora de lloc, em vesteixo com em dona la gana, bàsicament".

L'episodi s'ha produït en un acte amb estudiants de periodisme a la UPF, on ha respost preguntes dels joves. Després d'aquesta contundent resposta, la jove que havia fet la pregunta ha quedat afectada. Al final de l'acte, Colau s'hi ha apropat i han mantingut una conversa en la qual l'alcaldessa s'ha disculpat.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad