Sociedad

Detingut el propietari d'un gos potencialment perillós per diverses agressions amb lesions a la Seu d'Urgell

Els incidents han tingut lloc de matinada i en el primer d'ells els mossos s'han encarregat de separar les dues parts

Imatge d'arxiu de la comissaria dels mossos de Lleida.

La Seu d'Urgell

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 21 anys com a presumpte autor d'unes lesions a la Seu d'Urgell. En primer lloc, cap a les dues de la matinada, una patrulla ha vist una persona amb un gos de grans dimensions que havia agredit un ciutadà. Després de separar les dues parts, els agents han ofert al ferit la possibilitat de denunciar els fets, la qual ha rebutjat. Més tard, els mateixos efectius han rebut un avís conforme hi tornava a haver aldarulls al lloc.

Ferides per mossegades

En desplaçar-s'hi, han tingut coneixement que s'havien produït diverses agressions i que el gos havia provocat ferides lleus per mossegades. La descripció del sospitós era la mateixa de l'home del primer incident, que ha estat localitzat i detingut cap a les 3 de la matinada.

Detingut amb antededents

Els fets han tingut lloc al carrer Josep Zulueta de la capital alturgellenca i en el segon dels incidents, els mossos han anat acompanyats per agents de la Policia Local i efectius del SEM. Un cop iniciat el dispositiu de recerca, els agents l'han localitzat per la zona sense l'animal. En el moment d'escorcollar el detingut, li han trobat una navalla en una butxaca, motiu pel qual l'han denunciat per infringir la Llei Orgànica 4/2015 de Protecció de la Seguretat Ciutadana, a més d'arrestar-lo per les lesions produïdes a diferents persones. El detingut, amb antecedents, ha quedat en llibertat després de declarar davant dels Mossos d'Esquadra, amb la obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan sigui requerit

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad