Sociedad

'Hard Rock paralitza el seu projecte a la Costa Daurada'

L'alcalde de Salou, Pere Granados, assegura que l'inversor de moment ho ha aturat tot

Vista general dels terrenys on s'ubicarà el Centre Recreatiu i Turístic de Vila-seca i Salou, a tocar de PortAventura / ACN

Salou

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha assegurat aquest migdia al ple municipal que Hard Rock ha paralitzat la inversió a la Costa Daurada: 's'ha cansat d'esperar', lamenta. La llista de tràmits pendents i traves és llarga: encara no hi ha el planejament urbanístic aprovat i el darrer escull va ser un informe desfavorable d'Acció Climàtica que obligava a refer-lo per enèsima vegada, després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya el tombés l'any 2020.

El batlle culpa directament a la Generalitat, diu que mai ha defensat aquesta inversió de 700 milions i lamenta que ara el macrocomplex, que fa deu anys que es va anunciar, pengi d'un fil. Ara diu que es posarà al capdavant per intentar que l'escenari canvii, aglutinant sinèrgies de tots els que es mostren favorables.

El Departament de Territori, per la seva banda, de moment no té constància d'aquest moviment de Hard Rock.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad