Directo

CARA A CARA EN EL SENADO Sigue en directo el primer cara a cara del año entre Sánchez y Feijóo en el Senado

Gastro

La revista 'A la carta' aglutina l'oferta hotelera i gastronòmica del territori

L'AEHT la torna a editar després de nou anys

Acte de presentació de la revista / Cedida

Tarragona

La revista de la Federació d’Associacions d’Empresaris d’Hosteleria de la Província de Tarragona (AEHT) amb la col·laboració del Patronat de Turisme de Tarragona ja està disponible. De moment només es repartirà a 800 destinataris associats, en els quals s’hi troben establiments comercials, integrants del sector de l’hoteleria i la restauració i mitjans de comunicació; Tot i això, està previst que pel següent número de la publicació, que serà al mes de març, arribi a més gent i al públic en general.

Segons el president de l’AEHT, Francesc Pintado, la revista -nascuda l’any 1987-, “és una eina de promoció i comunicació dels hotels que servirà per informar els clients dels diferents serveis, destinacions i agenda gastronòmica, on s’hi podran trobar entrevistes d’alçada sobre el sector”. De fet, la primera que es podrà llegir té entitat pròpia: la protagonitza el reconegut cuiner català Ferran Adrià. A més, Pintado diu que “és una gran satisfacció reprendre la producció de la revista amb l’edició número quaranta-cinc l’any en què l’AEHT celebra el mateix nombre d’anys”.

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, s’ha mostrat molt orgullós per “haver recuperat una revista històrica de la demarcació”. A més, creu que aquesta “permetrà al sector fer divulgació i difusió del territori per seguir creixent”. D’altra banda, Marta Ferrero, directora del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona i padrina de la revista, ha esmentat que la publicació “afegeix un atractiu únic a la província i permet difondre l’univers gastronòmic de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre”. També ha emfatitzat que “és una nova finestra de recuperació per un sector que ha estat castigat durant els darrers anys”.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad