Fútbol

L'Osasuna, tercer rival del Girona aquesta pretemporada

Els navarresos s'afegeixen a l'Standard de Lieja belga i al Niça francès

Cristhian Stuani, en un entrenament amb el Girona. / GIRONA FC

El Girona disputarà com a mínim tres amistosos abans de tornar a la competició oficial el 22 de desembre davant el Cacereño a la Copa del Rei. Els de Míchel, que viatgen diumenge cap a Estepona, jugaran dos partits de preparació en terres andaluses davant l'Standard de Lieja de la Primera Divisió Belga i al Niça, de la League 1 de França i al tornar rebran la visita de l'Osasuna a La Vinya, mentre estan a l'espera de veure si es concreta algun test més de pretemporada.

El Girona va fer públic ahir els horaris i rivals dels dos primers partits amistosos que disputarà l'equip que dirigeix Míchel Sánchez en aquesta pretemporada atípica que realitzen tots els equips abans de tornar a la competició oficial. L'stage a Estepona arrancarà diumenge a la tarda amb l'arribada de l'expedició al complex esportiu, però no serà fins Al dijous dia 8 quan l'equip torni a competir en un amistós. El primer partit serà davant el conjunt belga de l'Standard de Lieja, amb qui es veuran les cares a les 11 del matí. El mateix horari, però dissabte dia 10, per enfrontar-se al Niça de la League 1 de França, en un nou test exigent pels gironins.

A banda d'aquests dos compromisos de la setmana que ve, avui s'ha confirmat també el tercer rival: l'Osasuna de Jagoba Arrasate, que estarà fent un stage per terres gironines i que visitarà La Vinya el dimecres 14 de desembre també a les 11 del matí.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00