El BalcóEl Balcó
Sociedad

'Plans de finde' de desembre

Una discoteca silenciosa, marató dels Goya, sobreviure a l'hivern i roba esportiva vintage

'Plans de finde' del 3 i 4 de desembre

'Plans de finde' del 3 i 4 de desembre

31:01

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1669998513584/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Com cada divendres al programa 'El Balcó', arriben els 'Plans de finde': mitja hora de ràdio amb unes quantes propostes per aprofitar el cap de setmana. Joan Bofill, Laura Estrada, Joan Tejedor i Albert Prat plantegen diferents idees, algunes de concretes per aquest cap de setmana, altres que són una mica atemporals. A l'àudio de la part de dalt de la notícia pots recuperar les propostes. Una discoteca silenciosa, amb uns auriculars de colors que indiquen quina música escolta cadascú, o un concert que es fa a Barcelona són unes de les opcions. Però també hi ha uns conceptes clau per sobreviure al temps de fred, una llista de pel·lícules per veure, i roba vintage, inspirada en el món de l'esport per comprar.

'El Balcó' és el programa que s'emet cada tarda de 19.00 a 21.00 a SER Catalunya, presentat per l'Anna Puigboltas. Cada dia s'expliquen temes d'actualitat en profunditat o històries curioses que criden l'atenció. També hi ha espai pel debat i la conversa en profunditat, per les entrevistes a personatges rellevants i per les anàlisis concises. A més a més, cada tarda, sona la música que tria Joan Bofill i que s'ha d'escoltar aquell dia per un motiu concret.

Hi participen col·laboradors com Jordi Amat, Llucia Ramis, Clara Blanchar, Francesc-Marc Álvaro o Raquel Tulleuda, que conversen cada dilluns sobre temes de tota mena. Els dilluns també hi ha espai per 'Senzilles i tendres', una secció que explica històries d'amor sorprenents, i per Iago Moreno, que analitza temes d'actualitat relacionats amb les xarxes o les noves tendències.

Els dimarts analitzem les pantalles i el món de la comunicació amb la periodista Mònica Planas o amb Carmen Alcaraz, que barreja l'actualitat amb les seves obsessions culinàries. També escolem tranquil·lament la veu de Josep Ramoneda, que cada setmana entrevista alguna personalitat destacada. Dimecres és el dia d'Antoni Bassas, que s'asseu a l'estudi de SER Catalunya amb un tema per posar sobre la taula. Però també hi ha espai per als llibres (amb la Susanna Ruiz, que cada setmana en tria un) i per la secció d'Andrea Villoria 'Manual d'instrucció', on coneixem professionals del món judicial o policial. A més a més, l'egiptòloga Irene Cordón ens porta dos mil anys enrere.

Dijous treuen el cap pel Balcó les Parelles de Fet, dues persones que es troben inesperadament (no saben amb qui coincidiran) i que plantegen un tema que les preocupa. La parella varia cada setmana a partir d'una alineació molt potent: Olga Viza, Judit Mascó, Sílvia Soler, David Selvas, Guillem Solé, Ada Parellada, Anna Manso, Queco Novell, Pol Guasch, Manuel Fuentes, Victòria Pagès, Elisenda Roca, David Fernández, David Carabén, Nausicaa Bonnín, Santi Balmes i Judit Culell. També hi ha temps per l'oasi polític del programa o 'Joan i Miquel' (Joan Serra i Miquel Noguer) analitzen les qüestions importants de la setmana.

Divendres hi ha 'Ciència i Connexions', amb Jordi Mir i Salvador Macip, que es troben, un per comentar un tema i relacionar-lo amb el pensament o la filosofia, i l'altre per repassar les novetats científiques. Acabem la setmana amb els 'Plans de finde', una secció desacomplexada on en Joan Bofill, la Laura Estrada, en Joan Tejedor i l'Albert Prat recomanen què fer el cap de setmana.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad