Tot és ComèdiaTot és Comèdia
Ocio y cultura

Per molts llibres!

Especial 'Tot és comèdia' primer aniversari 'Calonge, poble de llibres'

ESPECIAL. Calonge, poble de llibres

ESPECIAL. Calonge, poble de llibres

51:20

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1670080807366/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Calonge i Sant Antoni

El 'Tot és comèdia' ha viatjat fins a la sala de plens de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni per celebrar una gran festa d'aniversari. El primer 'booktown' català fa un any de vida i hem bufat l'espelma amb llibreteres, autores, lectors i l'alcalde. Amb el batlle Jordi Soler hem recordat com aquest municipi de la Costa Brava de poc més de 12.000 veïns va decidir obrir 7 llibreries d'una tacada (amb ajuts i locals). Una iniciativa que ha posat Calonge en el mapa cultural i ha aconseguit revitalitzar el centre històric i portar nous visitants i residents al poble.

Hem visitat algunes de les llibreries com La Viatgeria, Rals o Libelista. Establiments que estan creant comunitat organitzant tot d'activitats que van més enllà de la venda de llibres o les presentacions literàries: des de tallers de bastonets al cultiu d'un hort. Periòdicament conviden 'llibreters VIP', escriptors que volten tot un matí per les 7 llibreries animant als lectors a descobrir títols nous. Avui li ha tocat el torn a Jordi Amat.

Hem conegut les històries d'algunes llibreteres que van fer un canvi radical de vida. Van deixar la gran ciutat i feines que res tenien a veure amb els llibres per empadronar-se en aquest poble del Baix Empordà. Pel programa també han passat dues escriptores debutants que han compartit amb els oients el seu amor per les llibreries, Regina Rodríguez Sirvent ('Les calces al sol') i Marta Pasqual ('El malaventurat senyor Clauss').

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad