Sociedad

Detingudes dues persones per la seva presumpta relació amb el cadàver trobat en un contenidor a Barcelona

Una persona que remenava la brossa va descobrir una maleta amb un tors humà al seu interior

Agents dels Mossos de Esquadra parlen al costat del contenidor en el qual ha aparegut un cadàver mutilat dins d'una maleta, aquest dimarts en el centre de Barcelona / Europa Press News

Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes, de 31 i 51 anys, a qui relacionen amb les restes humanes trobades a l'interior d'un contenidor en ple Eixample de Barcelona. En concret, a la cantonada dels carrers Casanovas amb l'Avinguda de Roma de Barcelona, el passat dimarts 29 de novembre. La investigació va portar als agents fins al pis que la víctima compartia amb els dos detinguts on, segons fonts del cas, van trobar molta sang.

Els agents han informat que els dos detinguts passaran a disposició judicial aquest mateix matí.

Un tors dins d'una maleta

Un home que remenava la brossa va ser qui va trobar el cadàver, després de veure una maleta negra a l'interior del contenidor de rebuig. Amb la troballa, va anar a demanar ajuda al treballador d'un estanc que hi havia al costat. El noi, amb un pal, va obrir la bossa i va confirmar que hi havia una persona esquarterada. Com que a prop hi havia treballadors municipals, els van cridar i van avisar els Mossos que van perimetrar la zona.

Fins al lloc, s'hi van desplaçar els màxims responsables d'investigació criminal dels Mossos i la comitiva judicial que van corroborar que dins de la maleta hi havia el que semblava el tors d'un home nu, en mal estat.

Encuentran un torso humano en un contenedor de Barcelona

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad