Sociedad

Cada cop es tarda menys a poder servir un vehicle nou

Entrevista a Josep Ramon Garcia, cap de vendes d'Ilerdauto (Grup Optimotor). Amb el Nissan i la tecnologia e-power esperen millorar la demanda del mercat dels últims mesos

Entrevista a Josep Ramon Garcia, cap de vendes d'Ilerdauto, a Ràdio Lleida.

Lleida

Avui a l'Empresaris parlem del món del motor i més després de conèixer les últimes dades sobre matriculacions del mes de novembre.

Segons les informacions facilitades per les principals empreses concessionàries, a Lleida, al novembre van créixer les matriculacions de turismes un 21% respecte al mes de novembre de l'any passat. Això és 490 unitats. Malgrat aquesta bona dada, en els onze primers mesos de l'any 2022, les vendes han baixat prop d'un dos per cent -parlem tota l'estona de la demarcació de Lleida-, i la venda total s'ha situat en aquet periode en els 4.650 vehicles.

Parlem de tot  plegat amb el cap de vendes d'Ilerdauto, que comercialitza, entre altres, la marca Nissan, Josep Ramon Garcia. Cal veure en aquestes dades una tendència a la baixa en les vendes de vehicles?

Escolta la resposta a aquesta i altres preguntes en aquest enllaç

Josep Ramon Garcia (Ilerdauto): "Hi ha turismes que encara tarden mesos a poder-se entregar al client. Però cada cop es tarda menys"

12:20

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/040RD010000000038299/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00