Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Per guanyar jugant de la manera com juga Espanya has de ser molt superior al rival"

Analitzem l'eliminació d'Espanya del Mundial de Qatar amb Lluís Cortés, Lluís Carreras i els enviats especials de La SER a Doha

"Per guanyar jugant de la manera com juga Espanya has de ser molt superior al rival"

"Per guanyar jugant de la manera com juga Espanya has de ser molt superior al rival"

38:14

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1670423583515/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

La selecció espanyola ha caigut eliminada als vuitens de final del Mundial de Qatar després de perdre a la tanda de penals contra Marroc. Al 'Què t'hi Jugues!' ho hem analitzat amb Lluís Cortés i Lluís Carreras i també amb els enviats especials de la Cadena SER a Doha, Lluís Flaquer, Bruno Alemany, Adrià Albets i Antón Meana, qui ens ha portat detalls també del futur de Luis Enrique com a seleccionador espanyol.

"Per guanyar jugant de la manera com juga Espanya has de ser molt superior al rival", ha explicat Lluís Cortés als micròfons de SER Catalunya, qui ha afirmat també que "ahir a Espanya em van faltar molts més moviments de ruptura, 1 contra 1 per fora i accelerar molt més el joc" i Lluís Carreras ha afegit que "a Espanya també li va faltar intentar atraure el rival per matar-lo a l'espai". "Al partit d'ahir vaig veure que, per exemple, Pedri baixava massa a rebre. Gavi i Pedri són jugadors especialistes en rebre línies, i això és el que va faltar", ha observat Carreras, també sobre el partit d'Espanya contra Marroc.

Per altra banda, Lluís Cortés ha destacat al 'Què t'hi Jugues!' que "Espanya no té equip per guanyar el Mundial, tampoc per arribar a semifinals i Carreras ha afegit: "totalment d'acord. A un partit, qualsevol equip i selecció pot guanyar". "El fracàs està en una mala gestió de les expectatives, potser havíem posat el llistó molt alt. Hem d'aprendre a ajustar expectatives", ha reflexionat Cortés.

A la tanda de penals Espanya va fallar els tres que va xutar i Lluís Cortés ha destacat que "dona la sensació que és el propi equip que tria qui xuta els penals". I Carreras ha destacat la pressió que es viu en aquesta situació: "les tandes de penal en un Mundial és un tema mental, entra en joc la pressió". I Lluís Flaquer ha conclòs: "és veritat que els penals es van llençar molt malament. Si en 120 minuts i els penals, no ets capaç de marcar un gol, el més normal és que acabis eliminat".

Finalment, sobre el futur de Luis Enrique, Antón Meana ha explicat que "hi ha dubtes amb Luis Enrique, no estan contents a la Federació amb el paper ofensiu al Mundial" i ha afegit que "no hi ha consens dins la Federació sobre qui ha de ser el substitut". A més, Adrià Albets ha opinat: "crec que s'ha acabat una etapa, hi ha d'haver un canvi i crec que anirà bé a les dues parts, a la Federació i al propi Luis Enrique".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00