Sociedad

La investigació de l'accident de Montcada se centra en la velocitat del tren que entrava a l'estació

El xoc va provocar 155 ferits lleus i crítiques al ministeri per part de la Generalitat i de l'ajuntament de la ciutat

Aspecte de l'estació de Montcada i Reixac / Marta Pérez EFE

Barcelona

Els Mossos d'Esquadra, Adif i Renfe estan investigant les causes de l'accident de trens que s'ha registrat aquest dimecres a Montcada i que ha provocat 155 ferits lleus. En plena hora punta, un tren de la línia R4, que circulava en sentit Barcelona, va topar contra el comboi que anava davant d'ell i que estava aturat a l'estació de Montcada i Reixac-Manresa. Per això la investigació se centra ara en la velocitat que portava el comboi que entrava a l'estació i per què no va poder frenar a temps. Aquest nou accident ha reactivat les crítiques de la Generalitat i l'ajuntament de Montcada al ministeri de Transports per la lentitud de les inversions, en una línia que fa anys que hauria d'haver millorat el sistema de senyalització i seguretat.

La ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, va explicar des de Montcada que en el tram de l'accident, en aquell moment, se circulava amb 'marxa a la vista'. Aquesta és una maniobra que permet els maquinistes seguir avançant encara que trobin un senyal en vermell, però ho han de fer a una velocitat que els permeti aturar el tren en cas de trobar algun obstacle a la via. En aquest cas, el xoc es va produir després d'un recorregut amb poca visibilitat, perquè aquest baixador està en corba.

Crítiques per la lentitud de les inversions

Sánchez ha defensat que el sistema i els trens de Rodalies "són segurs", però que a vegades es poden produir accidents com aquest. Sobre el xoc, Sánchez va assegurar que la marxa a la vista és "una maniobra segura, que es fa habitualment en aquesta i en altres estacions". I no va voler especular sobre les possibles causes de l'accident. Sí que va dir que, si la investigació determina que s'han de modificar protocols o qualsevol altra cosa, es farà. De fet, en aquesta línia s'està instal·lant un sistema de senyalització i seguretat més avançat que l'actual, l'ERTMS N2, però encara no està a punt.

Personal sanitari i de seguretat atenent als ferits després de l'accident / Marta Pérez

Que el nou sistema de senyalització no estigui ja en funcionament és una de les crítiques que el Govern va fer just després de l'accident. El president de la Generalitat, Pere Aragonès, va dir que la topada s'havia produït en una línia que acumula moltes incidències i va demanar explicacions a Adif i Renfe sobre el que ha fallat aquesta vegada. Tant el president com el conseller de Territori, Juli Fernández, han tornat a reclamar el traspàs íntegre de Rodalies a la Generalitat, amb vies, trens i maquinistes.

La ministra va demanar que es desvinculés l'accident de dimecres de les inversions pendents a Rodalies. Però l'alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos, lamenta que la remodelació d'aquest baixador porti tants anys de retard.

El president de Renfe, Isaías Tàboas, estava a Mèxic quan es va produir el xoc i va suspendre el viatge quan va tenir coneixement de l’accident.

"Hi ha gent que ha sortit volant"

En els trens implicats en l'accident hi viatjaven 800 persones, 155 de les quals van resultar ferides lleus, segons el Sistema d'Emergències Mèdiques. Una de les passatgeres va explicar a la SER els moments de por viscuts: "Ha estat un cop molt fort. La gent cridava. Només recordo haver caigut a terra". "De cop i volta hem sentit un xoc, el tren s'ha mogut dos metres i s'han apagat les llums", explica un altre dels viatgers afectats. Assegura que la gent s'ha fet mal perquè "el tren estava molt ple i han caigut a terra". "Hi ha gent que ha sortit gent volant", apuntava un altre usuari que estava al tren parat.

En els darrers 4 anys, s’han registrat a Catalunya tres accidents de tren mortals.  Dos, a l'R4 de Rodalies i un altre a la línia del Llobregat de FGC. El 20 de novembre del 2018, una esllavissada va fer descarrilar un tren de la línia R4 a Vacarisses i va morir un passatger. Pocs mesos després, el 8 de febrer del 2019, dos trens van xocar frontalment a la mateixa línia, en aquest cas a Castellgalí, i va morir la maquinista d'un dels combois. El darrer accident ferroviari amb víctimes mortals va passar al juliol a Sant Boi. Un tren de mercaderies de Ferrocarrils de la Generalitat va descarrilar i el tren de passatgers que venia en sentit contrari no va poder fer res per evitar xocar contra el vagó i el maquinista va perdre la via.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad