Aquí CatalunyaAquí Catalunya
Música

Rosa López no descarta presentar-se a Eurovisió "si algú tingués una performance brutal preparada" per a ella

La cantant, guanyadora de la primera edició de 'Operación Triunfo', publica un cinquè disc com a artista independent

ENTREVISTA. Rosa López no descarta presentar-se a Eurovisió

ENTREVISTA. Rosa López no descarta presentar-se a Eurovisió

12:38

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1670836996806/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

'Puertas abiertas' és el single del nou disc com a artista independent de Rosa López. La cantant, guanyadora de la primera edició de 'Operación Triunfo', publica aquest nou treball en un intent de ressorgir com a artista i d'utilitzar-lo com a punta de llança d'una etapa més madura dins la seva carrera musical. "Fénix" és el nom de la gira amb què està recorrent ara Espanya. "Es manté l'essència, però hi ha hagut un progrés personal des de que vaig sortir del programa", confessa a l'Aquí Catalunya.

"El missatge que vull donar és que el que hagi de passar que passi, s'ha de ser agraït". "Li dedico la cançó al meu xicot", apunta. Reclama que és important deixar clar als joves que els programes televisius no t'asseguren l'èxit, i que s'ha de continuar treballant sempre que sigui necessari. "La Rosa d'avui pensa que llavors (quan va entrar al món de la televisió) no coneixia el que em venia", recorda.

La cantant va debutar amb el seu primer àlbum 'Rosa' el 2022, amb el qual va batre rècords de vendes en editar 400.000 exemplars en una setmana. També va aconseguir resultats semblants amb el seu segon disc 'Ara' i, arran d'axiò, va rebre el premi Dial i el guardó Antena d'Or. Ha participat en diversos programes d'entreteniment com '¡Mira quién baila!' o 'Tu cara me suena'. Ha participat a 'El reencuentro' de 'Operación Triumfo' i ha estrenat el seu primer programa de telerealitat sota el nom de 'Soy Rosa'.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00