Cap Nen Sense Joguina
Sociedad

Les catànies més solidàries

Barcelona

No has de venir del llunyà Orient per fer màgia per Reis. Comprant una capsa de les Catànies Solidàries Cudié l’encertes de ple a taula i de passada col·labores amb un euro i mig amb el Cap Nen Sense Joguina.

Un any més, i amb aquest ja en van quatre, Cudié col·labora amb el Cap Nen Sense Joguina a través d'una edició exclusiva del seu producte estrella: els deliciosos bombons d’ametlla marcona, praliné blanc i embolcall de cacau.

Pots trobar les Catànies solidàries Cudié als Supermercats i Clubs del Gourmet dels centres El Corte Inglés a Catalunya; punts de venda Ametller Origen; a la botiga Cudiè del Carrer Calaf 17 de Barcelona i en línia a Cudieshop.com

Últims dies per fer-te amb aquestes delicioses catànies en un lot exclusiu que l'any passat va fer créixer en 10.000 € el marcador solidari del Cap Nen Sense Joguina.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00