Sociedad

La campanya Cap Nen/a Sense Joguina contribueix a entregar més de 9.000 joguines

SER Tarragona-Ràdio Reus i Creu Roja Tarragona reparteixen il·lusió per tal que tots els infants puguin tenir regals aquestes festes

Fotografia de grup de totsa els participants a la gala del CNSJ / Cedida

5ena Gala Cap Nen/a Sense Joguina

01:00:06

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1673271889457/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Tarragona

La cinquena edició del Cap Nen/a Sense Joguina al Camp de Tarragona ha ajudat a entregar un total de 9.423 joguines a les comarques tarragonines. Aquesta iniciativa de SER Catalunya en col·laboració amb Creu Roja Joventut forma part del marc global de la campanya de recollida que duu a terme l’entitat des de fa 30 anys.

Una ballarina simbolitzant el viatge que fa l’estel de Nadal ha estat el fil conductor de la gala final del CNSJ durant la qual s’ha donat a conèixer la xifra i en la que han actuat el cantant Edu Esteve d'Eufòria, Clownic, el Cor Ciutat de Reus i els Gegants Indis i la col·laboració especial de l'escola de dansa Artis i Bravium Teatre.

Moment de l'anunci de la xifra durant la gala / Cedida

Per l’escenari del Teatre Fortuny de Reus també hi han passat diferents responsables de Creu Roja, dues psicòlogues que han parlat de la importància del joc durant la infància, el pastisser Ramon de la Fuente del forn Huguet com a creador de la galeta de la ràdio i l’alcalde de Reus, Carles Pellicer.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad