Sociedad

Una desena d'AFA denuncien que el Consell Comarcal de l'Alt Empordà els deu gairebé 60.000€ en beques menjador

Des del consell asseguren que és hi ha hagut un problema administratiu i que hi estan treballant.

Menjador escolar, en una imatge d'arxiu / ACN

Alt Empordà

Són escoles de Borrassà, Ordis, Lladó, Avinyonet de Puigventós, l'Armentera, Pau, Biure, Llers, l'Escala i el Carme Guasch de Figueres, on les Associacions de Famílies fan la gestió dels serveis de menjador de manera indirecta, a través d'una empresa externa. Aquestes associacions asseguren que des del setembre, el Consell no els paga les mensualitats, i que el deute acumulat frega els 60 mil euros. Concretament, denuncien que els deu 57.030,35 euros. Les famílies diuen que s'han incomplert terminis, que s'està pagant l'empresa amb recursos propis, però que la situació és "crítica i inexplicable". A l'Aquí Girona hem parlat amb la presidenta de l'AMPA de l'Escola Montserrat Vayreda de Lladó, Gemma Gascons.

Gemma Gascons, presidenta de l'AMPA de l'escola Montserrat Vayreda de Lladó

08:56

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1673451447178/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Per la seva banda, fonts del Consell Comarcal asseguren que l'ordre de pagament es va fer ara farà un mes i que estan analitzant quin error administratiu hi ha hagut. Asseguren que són uns diners que reben de la Generalitat que els han de dedicar a aquesta finalitat.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad