Política

L'alcalde de Cunit reclama l'ampliació de la gratuïtat de la C-32

La setmana vinent els alcaldes de la zona concretaran noves mesures de pressió a la Generalitat

Jaume Casañas, alcalde de Cunit, durant una entrevista al programa 'Aquí Camp de Tarragona' / Eva Hidalgo

Cunit

"Volem que s'apliquin les mateixes solucions que a altres indrets amb problemes semblants, sense privilegis". El batlle de Cunit, Jaume Casañas, demana la gratuïtat de la C-32 fins a Sitges, una bonificació del 100% de dilluns a divendres pel peatge troncal. A finals d'any el govern català va anunciar la gratuïtat del tram entre Cubelles i el Vendrell pels vehicles de mobilitat interna, però pel territori és una mesura insuficient.

Entrevista a l'alcalde Jaume Casañas

Dilluns vinent els alcaldes del Baix Penedès i el Garraf es reuniran per decidir un nou full de ruta per fer front comú i reclamar tant concrecions de la gratuïtat ja anunciada com l'ampliació. Segons Casañas, "a la conurbació entre Sitges i El Vendrell hi viuen 300.000 persones i els ajuntaments estem sols".

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad