Hora 14 CatalunyaHora 14 Catalunya
Tribunales

Dani Alves ha passat la nit a la presó de Brians

El futbolista està acusat per violació en una discoteca de Barcelona i el seu club a Mèxic ja li ha rescindit el contracte

Presó provisional per a Dani Alves per presumpta agressió sexual a una dona a Barcelona / GETTY

Barcelona

El jutjat d'instrucció número 15 de Barcelona ha decretat presó provisional sense fiança per al futbolista Dani Alves per una presumpta agressió sexual a la discoteca Sutton de Barcelona, la matinada del 30 al 31 de desembre. Tant el Ministeri Fiscal com l'acusació particular, exercida per la defensa de la víctima, ho han demanat.

La víctima, de 23 anys, ha estat qui ha relatat primer la seva versió dels fets, una versió a la qual els Mossos d'Esquadra han donat especial credibilitat. La noia ha explicat que va anar a la discoteca Sutton de Barcelona amb un grup d'amigues, que les van convidar al VIP davant la seva sorpesa, i que van acabar a la taula de Dani Alves. El jugador, segons la víctima, les va convidar a beure.

A la denúncia, que la víctima va posar dos dies després dels fets, va fer constar que el jugador se li anava apropant cada vegada més i que, fins en dues ocasions, li va agafar la mà per apropar-se-la als genitals. Posteriorment, la va portar a una sala apartada, dins la mateixa sala, on no hi havia càmeres i on presumptament la va violar.

Un cop ha acabat la declaració d'ella, la magistrada ha fet pujar Dani Alves dels calabossos de la Ciutat de la Justícia fins a la sala per tal que declarés. Després d'un rescés, havent escoltat les dues versions, contradictòries, i amb les peticions de fiscalia i la defensa de la noia ha decretat presó provisional per al futbolista.

Així, poc després de les sis de la tarda, Dani Alves ha entrat a la presó de Brians I. Se li han pres les empremtes i se li han fet les fotos corresponents i ha entrat a la cel·la 15 del mòdul d'ingressos del centre penitenciari. Amb el futbolista hi havia risc de fuga, ja que no viu a Barcelona, i que té un capital molt elevat, és a dir, que té molts diners.

Dani Alves, detenido

El jugador ha negat els fets

El futbolista ha estat detingut després d'arribar de Mèxic, on resideix perquè tenia contracte amb l'equip de Los Pumas de la UNAM. Un contracte que l'equip de futbol ha rescindit després que Alves ingrés a presó. Alves ha arribat a comissaria a primera hora d'aquest divendres i, només unes hores després ha sortir arrestat en un cotxe policial. La patrulla l'ha portat immediatament fins a la Ciutat de la Justícia de Barcelona on, després de declarar, el jutge ha decidit el seu ingrés a presó.

Fonts consultades per SER Catalunya asseguren que l'han detingut des d'un primer moment per la gravetat del delicte que se li imputa i perquè els investigadors donen veracitat al relat de la víctima. Durant les seves declaracions a la comissaria de les Corts, l'ex jugador del Barça ha negat els fets.

L'endemà passat de la presumpta agressió sexual, la dona va denunciar al futbolista. La denúncia de la noia està judicialitzada i en fase d'instrucció, segons ha explicat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

Última hora | Dani Alves detingut per presumpta agressió sexual

Última hora | Dani Alves detingut per presumpta agressió sexual

03:12

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1674214209060/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Primeres reaccions

A Catalunya, una de les primeres reaccions després de la decisió de la magistrada ha estat la de la consellera d'Igualtat i Feminismes, Tània Verge. A través del seu compte de Twitter, la titular del Departament ha escrit: "ser ric i famós ja no dona cap mena d'impunitat per exercir violència sexual".

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad