Directo

'EL ÁGORA DE HORA 25' Sigue en directo 'El Ágora de Hora 25' con Carmen Calvo, Pablo Iglesias y García-Margallo

Hora 14 CatalunyaHora 14 Catalunya
Tribunales

Detingut a Sant Pere de Ribes un dels pederastes més perillosos dels últims cinc anys

Era monitor de futbol i va agredir sexualment sis nens d'entre 3 i 10 anys, tots propers al seu entorn

Detenido uno de los pedófilos más peligrosos del último lustro

Detenido uno de los pedófilos más peligrosos del último lustro / POLICÍA NACIONAL

Sant Pere de Ribes

La Policia Nacional ha detingut un pederasta que va agredir sexualment a sis nens del seu entorn. Era monitor de futbol en diversos clubs de Sant Pere de Ribes i Sitges. L'arrestat, que gravava les agressions amb el seu telèfon mòbil, ha ingressat a presó provisional. Mentre les gravava, amagava la seva cara i, després, penjava els vídeos a diferents canals de la Dark Web, utilitzats per pedòfils de tot el món. Per identificar-lo, els agents de la Policia Nacional han hagut d'utilitzar tècniques de reconeixement d'imatge i d'intel·ligència policial, ja que l'arrestat feia servir importants mesures de seguretat.

Aquesta és una operació molt destacada, ja que, segons han explicat els investigadors, en surten una vegada cada cinc anys. Per això, la Policia Nacional ja l'ha equiparat amb el dimoni de Colmenar de Oreja, un altre criminal que retransmetria les seves violacions en streaming. Segons fonts policials, l'arrestat, de 42 anys, és espanyol, d'origen bolivià, i treballava com a repartidor.

La investigació va començar quan agents del cos van analitzar unes imatges d'agressions sexuals a menors que van trobar a la Dark Web que semblava que havien estat gravades a Espanya. Es tractava de vídeos i fotos en què l'home agredia diversos nens. De fet, a partir d'una de les imatges, en què es veia l'exterior a través d'una finestra, la Policia Nacional va poder precisar el punt geogràfic des d'on s'havia fet: Vilanova i la Geltrú.

Durant el registre, un d'ells a la mateixa casa del presumpte pedòfil, van trobar noves imatges de menors, totes de nens, i van aconseguir individualitzar-los, és a dir, identificar-los un per un. Fins ara, se n'han identificat sis: dos d'ells tenien 3 i 7 anys quan van ser agredits sexualment, un tercer, d'edat similar, va patir tocaments, i dos més, d'entre 8 i 10 anys, van ser fotografiats despullats. L'última víctima va ser agredida sexualment.

La investigació ha permès aclarir que aquests fets van començar l'any 2016. Fonts policials han explicat que l'arrestat es guanyava la confiança dient a les famílies que entressin a una associació i acabava quedant amb els nens. Els clubs de futbol afectats han estat avisats, perquè l'home es feia passar per metge i abusava dels menors, que ja havien explicat alguna cosa als clubs. La investigació continua oberta perquè els agents no descarten que apareguin més víctimes.

Un juguete y una película, claves para identificar a uno de los pederastas más peligrosos del último lustro

Un juguete y una película, claves para identificar a uno de los pederastas más peligrosos del último lustro

01:03

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1674467458537/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad