Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"El Barça fa un partit fluix, però és comprensible"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem la victòria del FC Barcelona contra el Getafe amb Jofre Mateu, Àlex Delmàs i Moisés Hurtado

"El Barça fa un partit fluix, però és comprensible"

"El Barça fa un partit fluix, però és comprensible"

39:19

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1674485943767/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest diumenge el FC Barcelona va aconseguir una nova victòria a La Lliga guanyant 1-0 al Getafe al Camp Nou amb un solitari gol de Pedri a la primera part del partit. Amb aquest triomf, i el del Madrid a San Mamés contra l'Athletic, el Barça continua líder a la Lliga, amb un punt d'avantatge respecte el Reial Madrid. Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' ho hem analitzat amb el trident d'exfutbolistes: Jofre Mateu, Àlex Delmàs i Moisés Hurtado.

"Ahir el Barça fa un partit fluix, però crec que és comprensible. Vens d'un títol, aquesta setmana ve la Reial Societat a la Copa del Rei i amb un 5-4-1 en contra costa molt. No hauria de ser, però és comprensible", ha analitzat Àlex Delmàs als micròfons de SER Catalunya. Per altra banda, Jofre Mateu ha explicat que s'imagina a un equip "afrontant el partit amb passar-lo de la manera menys penalitzable possible".

Per altra banda, encara sobre el partit contra el Getafe, Moisés Hurtado ha destacat: "el Barça va estar bastant ben posat al partit, i això es comprova amb la pressió després de pèrdua, crec que van ser bastant enèrgics davant un bloc baix que a vegades és difícil de trencar", i ha afegit que, tot i això, "al Barça li va faltar finesa als últims metres i que el tema de les transicions també se li va complicar una mica".

Finalment, amb el trident també hem analitzat el futur de Carrasco. La setmana el FC Barcelona va anunciar la sortida de Memphis a l'Atlético de Madrid, un acord que també inclou una opció de compra preferent i no obligatòria per a Yannick Carrasco. Seria una bona opció, la incorporació de Carrasco? "Per mi no, és un bon jugador, però em gastaria els diners amb un altre perfil", ha destacat Mateu, mentre que Delmàs i Moisés Hurtado han destacat: "per mi sí que seria una bona opció per al Barça".

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad