Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"El cas d'Alves ens ha de servir per reflexionar sobre quin és el paper dels futbolistes"

Al 'Què t'hi Jugues!' analitzem l'actualitat esportiva, especialment del FC Barcelona, amb el periodista d'El País, Ramon Besa

"El cas d'Alves ens ha de servir per reflexionar sobre quin és el paper dels futbolistes"

"El cas d'Alves ens ha de servir per reflexionar sobre quin és el paper dels futbolistes"

15:56

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1674569693894/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' hem fet un cafè amb Ramon Besa per analitzar l'actualitat esportiva des del barri de Gràcia de Barcelona. Una de les grans notícies del dia ha estat l'eliminació del FC Barcelona femení de la Copa de la Reina per alineació indeguda de Geyse Ferreira. "És una gran badada del Barça, i a més no ha escarmentat perquè ja li havia passat amb l'handbol. Si les futbolistes fan tot el que poden per estar a punt, el que no pot ser és que se'ls escapin aquestes coses", ha analitzat Ramon Besa als micròfons de SER Catalunya.

A més, Ramon Besa també ha analitzat una de les imatges del cap de setmana: les jugadores del FC Barcelona i la Real Sociedad recollint elles mateixes les medalles de la final de la Supercopa. "Em sembla lamentable. L'actitud de la Federació no es correspon amb la que teòricament tenen els clubs capdavanters del futbol femení", ha afirmat, i ha afegit: "no n'hi ha prou amb el fons, sinó també amb les formes, s'han de cuidar aquests detalls, si no es cuiden vol dir que hi ha deixadesa i que ho porten com volen o com poden".

Per altra banda, amb Ramon Besa també hem parlat del cas Dani Alves. "El cas d'Alves ens ha de servir per reflexionar sobre quin és el paper dels futbolistes, que fins ara pel fet de ser famosos creien que els hi donava una potestat per fer el que els hi donés la gana", ha reflexionat Besa, qui ha destacat també el paper que ha tingut el Barça. "El Barça ha perdut una oportunitat d'anticipar-se a la jugada. Quan a un jugador com a Alves li passa el que li ha passat, crec que el club com a club ha d'emetre un comunicat i evitar que així cadascú pel seu compte vagi intervenint".

Más información

Sobre l'actualitat esportiva del FC Barcelona, Ramon Besa ha assegurat que el partit de demà contra la Reial Societat al Camp Nou "és un partit gran" i que "la Reial Societat és un dels equips que està més en forma, un equip molt propositiu que va molt a l'atac". A més, Besa ha afirmat que "segurament hem mitificat l'alineació que va jugar contra el Madrid a la Supercopa, creiem que aquells són els bons i els altres van fent".

Finalment, sobre el futur de Sergio Busquets, Ramon Besa ha reflexionat: "jo tenia la sensació que Busquets havia decidit anar-se'n, però crec que ara dubta de veritat. Xavi el vol convèncer, però ell no ho acaba de veure clar. Crec que això no és bo ni per ell ni per l'equip. Crec que aquesta sensació que tenim tots d'una certa precarietat encara de l'equip també la té ell, i fins que no s'acabi de trobar bé, no s'acabarà de decidir".

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad