Sociedad

L' incendi d'un habitatge a Reus deixa 19 ferits

Els Mossos han detingut el presumpte autor de l'incendi

Bombers treballant en l'extinció de l'incendi / Cedida

Reus

El foc ha començat a quarts de cinc de la tarda aquest dimarts a l'avinguda Cardenal Vidal i Barraquer, concretament a l'habitació d'un primer pis, provocant molt de fum a l'edifici, de 50 habitatges. Al cap d'una hora els Bombers, que han mobilitzat nou dotacions, ja l'havien extingit. Com a conseqüència, el SEM ha atès a 19 ferits, 11 dels quals han estat traslladats: dos en estat crític a l'hospital Sant Joan i a la Vall d'Hebron i la resta d'afectats menys greus i lleus a altres centres.

Detingut el presumpte autor

Els Mossos han detingut a un home de 41 anys com a presumpte autor de l'incendi: hauria intentat carregar un encenedor de forma negligent i això ha provocat l'inici del foc.

Els veïns no han dormit a casa

Tots els veïns del bloc, més d'un centenar, han estat evacuats per seguretat i no han pogut dormir a casa seva: l'estructura de l'edifici no ha quedat malmesa però sí que hi ha molta runa acumulada i baranes destrossades.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad