Aquí CatalunyaAquí Catalunya
Ocio y cultura

Adriana Ugarte: "Per la pel·lícula em van ajudar a desfer-me del concepte de bellesa associat a les dones"

L'actriu i Rubén Ochandiano presenten 'Lobo Feroz', una història d’un policia i una mare disposats a tot

Barcelona

Lobo Feroz explica la història d’un policia que treballa fora de la llei i d’una mare que també és capaç de tot per trobar un pederasta responsable de crims terribles. Adriana Ugarte interpreta la mare, i el policia Rubén Ochandiano. "L'altre dia vam fer la preestrena a madrid i vam sentir la relaxació de l'adrenalina després de tant de temps amb el projecte", comencen, "vam sentir una obació molt maca i molt llarga". "Em va costar desfer-me del material original", confessa Rubén Ochandiano sobre el fet que la pel·lícula és un 'remake' d'una pel·lícula israelí.

"Vam fer un treball meticulós per la meva aparença, em van ajudar a desfer-me del concepte d'enbelliment associat a les dones", explica Ugarte, "és complicat que això passi amb un director home". L'actriu volia que la proposta física fos un mapa del problemes interns del personatge i, per a ella, ho han aconseguit. D¡altra banda, el personatge interpretat per Ochandiano és ambigu i obre el debat sobre la concepció de la maldat per part dels espectadors.

La producció i el rodatge

La pel·lícula és una producció de Bowfinger International Pictures, amb María Luisa Gutiérrez al capdavant, responsable de les pel·lícules més taquilleres a Espanya dels últims anys, i Lobo Feroz AIE, en coproducció amb l'empresa uruguaiana Mother Superior liderada pel reconegut Ignacio Cucucovich.

A la coproducció hi participa també Film Shark de Guido Rud, que s'encarrega de les vendes internacionals i amb el suport de l'ICAA i la participació de Netflix, que l'estrena a la plataforma després del pas per les sales amb la distribució de Filmax.

El rodatge de la pel·lícula ha deixat a la província de Cadis, on s'ha rodat íntegrament, un volum de negoci a la zona del 1.610.000 euros. En un comunicat, la productora va explicar que el rodatge va durar cinc setmanes després de tenir com a base d'operacions San Fernando, i diversos escenaris com Cadis capital, Port, Vejer, Chiclana, Alcalá de los Gazules, Trebujena, Barbate i Alcalá de los Gazules, tant en entorns urbans com en diferents zones naturals.

ENTREVISTA. Adriana Ugarte i Rubén Ochandiano presenten 'Lobo Feroz',

ENTREVISTA. Adriana Ugarte i Rubén Ochandiano presenten 'Lobo Feroz',

17:23

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1674637401029/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad