Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"No em sorprèn l'enrenou amb 'Feel the Colours'. Demostra que som un país creatiu i l'Espanyol ha aprofitat una oportunitat"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb Narcís Ferrer, director de l'Agència Catalana de Turisme, arran de la polèmica a les xarxes amb la campanya 'Feel the Colours'

"No em sorprèn l'enrenou amb 'Feel the Colours'. Demostra que som un país creatiu i l'Espanyol ha aprofitat una oportunitat"

"No em sorprèn l'enrenou amb 'Feel the Colours'. Demostra que som un país creatiu i l'Espanyol ha aprofitat una oportunitat"

11:07

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1675439317311/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Aquesta setmana a les xarxes socials s'ha generat molt enrenou al voltant de la campanya 'Feel the Colours', una campanya de promoció del territori impulsada per la Generalitat de Catalunya, mitjançant l'Agència Catalana de Turisme, i el FC Barcelona, amb l'objectiu d'explicar el vincle emocional entre el FC Barcelona i Catalunya. L'Espanyol, a través de les seves xarxes socials, va fer una contrarèplica d'aquesta campanya amb el lema 'Descobreix Catalunya, més que dos colors' i va comprar el domini feelthecolours.com per crear una web convidant a aficionats i altres clubs catalans a deixar els seus missatges.

Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' n'hem parlat amb Narcís Ferrer, director de l'Agència Catalana de Turisme. "No em sorprèn l'enrenou que hi ha hagut. Em diverteix i em sembla molt interessant perquè demostra que som un país molt creatiu i molt interessant", ha reflexionat Ferrer als micròfons de SER Catalunya, qui ha afegit: "m'agrada el vídeo de l'Espanyol i els felicito perquè han aprofitat una oportunitat fantàstica per projectar la seva marca".

Per altra banda, el director de l'Agència Catalana de Turisme també ha explicat que la seva missió és "projectar al món un país i una destinació turística. A l'ACT hi ha una unitat que es diu aliances que el que fa és vincular-se a les principals marques que hi ha al país per projectar la nostra destinació al món". A més, Narcís Ferrer ha explicat que amb el Barça hi treballen des del 2012, però que amb l'Espanyol també hi han treballat. Tot i això, l'any 2020 va expirar el conveni del RCD Espanyol amb la Generalitat de Catalunya.

"No tanquem les portes a cap club que compleixi els requisits d'estar al màxim nivell i tenir projecció internacional", ha detallat Narcís Ferrer al 'Què t'hi Jugues!', qui ha explicat també que "en funció de quins mercats ens dirigim, fem servir unes marques o unes altres". I finalment, ha explicat: "el que volíem era projectar els colors de Catalunya, però sobretot els sentiments i els valors de la catalanitat arreu del món, amb la potència que tenen, comunicativament, els canals del Barça, igual que els de l'Espanyol o del Girona. Estem oberts a treballar amb ells".

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad