Ocio y cultura

Toni Guerrero: "Sense patiment físic o mental no arribem enlloc"

Va fer 3.800 kms en BTT per Espanya, va recaptar 6.000 euros per a la Fundació Oncolliga i la seva gesta 'Pedalant per l'Oncolliga' es podrà veure en la 25a edició del Cicle d'Audiovisuals de Muntanya i Aventura del GEiEG

Toni Guerrero, 'Pedalant per l'Oncolliga'

Toni Guerrero, 'Pedalant per l'Oncolliga'

14:20

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1677754542023/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Girona

Toni Guerrero es considera un "atleta popular", dels que tenen "panxolina". Però va aconseguir recaptar 6.000 euros per a la Fundació Oncolliga mentre recorria 3.800 kms en BTT per tot Espanya. Una gesta que ha quedat recollida en un audiovisual -'Pedalant per l'Oncolliga'- que es podrà veure el dia 23 de març en la 25a edició del Cicle d'Audiovisuals de Muntanya i Aventura que organitza el GEiEG.

Cada dia feia entre 80 i 120 quilòmetres i, quan arribava, havia de buscar-se l'allotjament del dia següent. Ha dormit en pisos municipals, en escoles, cases particulars i ha comprovat que "a tot arreu hi ha molt bona gent". També sortejava cada dia productes que una quarantena de patrocinadors li havien cedit per recaptar fons. D'aquí n'han sortit els 6.000 euros que ha entregat a la Fundació Oncolliga.

El certamen l'obrirà el documental "Núria Picas, ara o mai". Serà el dia 9. El dia 16 es projectarà "Eternal Flame. Torredel Trango (Paquistan)" de Miquel Mas, Marc Subirana i Edu Marín. "Pedalant per l’Oncolliga" d’Antoni Guerrero es projectarà el dia 30 i el cicle s'acabarà el 30 de març amb les pel·lícules "House of the Gods" i "Not Alone", totes dues guardonades l'any 2022 amb el Premi Vila de Torelló en categoria de millor film i millor guió, respectivament.

Coincidint amb el 25è aniversari, l’organització també ha recopilat els cartells de les edicions anteriors en uns suports decoratius que s’han exposat als vestíbuls de les instal·lacions i a les sales dels Ocine Girona els dies d’emissió.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad