Sociedad

Rod Stewart, Simply Red, Mika i Sebastián Yatra, caps de cartell del Cap Roig 2023

La 23a edició del festival anirà del 14 de juliol al 19 d'agost i tindrà 23 concerts.

Alguns dels artistes de Cap Roig.

Alguns dels artistes de Cap Roig. / Cap Roig Festival

Girona

El veterà Rod Stewart serà l'encarregat d'inaugurar la 23a edició del Cap Roig Festival el 14 de juliol. És un dels caps de cartell d'un certamen que també permetrà veure la mítica banda britànica Simply Red i, per segon any consecutiu, a figures de la talla mundial com Mika -que estrenarà disc- o Sebastián Yatra. El festival s'acomiadarà el 19 d'agost amb un altre 'big one', David Bisbal, que celebra 20 anys de carrera.

La programació es completa amb artistes com Luz Casal, Manuel Carrasco, Pablo Alborán, Norah Jones, Els Amics de les Arts, Silvia Pérez Cruz, Taburete, Joan Dausà, Stay Homas, Ara Malikian, Lola Índigo o el tenor Juan Diego Flórez, entre d'altres.

18 dels 23 artistes que actuaran a la Costa Brava estrenen treball i dilluns es posen a la venda 48.900 entrades, un 18% més que l'any passat. Amb un pressupost de 3'7 milions d'euros, el preu mitjà dels espectacles és de 75 euros, 3 euros menys de mitjana que l'any anterior.

Programació del Festival de Cap Roig

11:48

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1678458731338/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad