Ràdio Girona, 90 anys
Sociedad

Batalletes de la ràdio | Sota mínims

Miquel Aguirre, Albert Olivas i Màxim Castillo rememoren un dels programes més icònics de Ràdio Girona del segle XXI

Batalletes de la Ràdio | Sota Mínims

Batalletes de la Ràdio | Sota Mínims

24:44

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1678701719630/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

En Màxim Castillo, en Miquel Aguirre i l'Albert Olivas van fer el "Sota Mínims", un magazín d'humor que va sonar a Ràdio Girona durant un període indeterminat a principis de segle. "Ens costa moltíssim posar una data" reconeixen, però aproximen que va ser "fa més de vint anys" i això, els porta a autoanomenar-se "velles glòries". Apunten que els van haver d'exiliar de la redacció perquè molestaven amb els seus riures.

Aguirre i Olivas recorden els personatges mítics que imitaven, com Jep Castro, Artemio Gargallo, Anton Noguer i Nicolau, Leonor Bartrina de Savalls, entre d'altres. Els dos sota la batuta de Castillo, el "pallasso blanc" que presentava el programa. "Va sortir de la incubadora de Gran Via, 32" diuen, referint-se que Castillo va començar a treballar a SER Empordà amb només 17 anys.

Ràdio Girona: 90 anys

"Batalletes de la ràdio" és una secció per celebrar els 90 anys de Ràdio Girona. Durant els pròxims mesos a l'Aquí Girona convidarem algunes de les persones que han fet possible arribar fins aquí.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00