Ocio y cultura

Judit Neddermann: "Volia recordar-me que som molt petits, que estem aquí uns quants anys i ja està"

La cantautora vilassarenca presentarà el seu nou disc a l'Auditori de Girona l'u d'abril

Judit Neddermann presenta LAR a l'Strenes

Judit Neddermann presenta LAR a l'Strenes

20:28

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1678790173687/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Girona

D'aquí just a un mes, el cinquè disc de Judit Neddermann, LAR (llar, en portuguès), sortirà a la llum. La cantautora de Vilassar de Mar estrenarà al Teatre Coliseum de Barcelona, el dissabte 18 de març, i després tocarà l'Auditori de Girona l'u d'abril dins del Festival Streness.

De moment, ha tret dos avançaments del nou disc: "Celebrar" i "Llum al cel". En la primera d'aquestes, Neddermann ha volgut transmetre "aquest estat que estàs a gust i en pau, i que ho vols compartir amb la gent que estimes". Apunta que dóna molta importància a "recordar i connectar amb les coses que ens fan felices i poder-les compartir".

La cançó "Llum del cel" té una història al darrere. Neddermann va anar a veure l'espectacle "Género imposible", de Sílvia Perez Cruz, i "em va inspirar tant". "Saps quan has omplert el dipòsit de benzina fins al màxim?" diu, "tenia tantes ganes de cantar, em va venir la lletra de seguida" explica, i afegeix que, en un moment de pausa, va sortir fora, i va veure moltes estrelles. "Vaig veure que som molt petits, que estem un temps aquí i ja està".

Un disc on Neddermann, a part d'en català, també hi canta amb castellà i portuguès. "La sonoritat és diferent, i cada llengua et porta a melodies diferents" explica. "M'agrada que la meva música sigui un camp ple de llengües, que te'n vagis d'una a l'altra sense adonar-te'n i que el més important sigui la música".

També hem parlat de la col·laboració que ha fet amb el festival Sinèrgic. Fa pocs dies la vam veure tocat per pacients de l'Hospital Trueta de Girona, per pacients oncològics. "Portar música a aquests espais és imprescindible i com a músic sento que estic fent el que haig de fer" apunta.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad