Sociedad

Investiguen quatre menors per una suposada agressió sexual a una nena de 13 anys a Salou

Dos dels investigats han ingressat en un centre de menors

Mossos d'Esquadra / ACN

Salou

Els fets van passar en dies i llocs diferents, concretament a una casa particular i un centre comercial, segons ha pogut saber SER Catalunya. El pare de la víctima ho ha denunciat mesos després i els implicats van ser detinguts dimarts pels Mossos d'Esquadra.

Després de passar a disposició judicial, dos dels quatre nois investigats, de 16 anys i amb antecedents per robatoris i furts , ja han ingressat a un centre de menors per un període de sis mesos. Un tercer detingut, de la mateixa edat, ha quedat en llibertat vigilada amb una ordre d'allunyament de la víctima, mentre que el quart és inimputable perquè té menys de 14 anys.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad