Sociedad

Pere Calvet deixarà de ser Director General de FGC després de gairebé 12 anys en el càrrec

L'empresa li ha proposat un canvi de contracte, que significaria pitjors condicions laborals, i no han arribat a un acord

Pere Calvet

Barcelona

Pere Calvet deixarà de ser Director General de Ferrocarrils de la Generalitat després de gairebé 12 anys en el càrrec. L'empresa li ha proposat un canvi de contracte, que significaria pitjors condicions laborals i un sou més baix, i no han arribat a un acord. La seva sortida es produirà en les properes setmanes.

Fonts coneixedores de les negociacions expliquen a SER Catalunya que a Pere Calvet se li ha proposat substituir el seu contracte laboral per un d'alta direcció, el que suposaria pitjor sou i pitjors condicions en cas d'acomiadament. Com que no han arribat a una entesa, deixarà el càrrec en les properes setmanes i encara no se sap qui serà el seu substitut.

El director general de Ferrocarrils té ara mateix el sou més elevat de tota la Generalitat amb 151.000 euros. Segons fonts de l'administració, el canvi dels contractes laborals a contractes d'alta direcció no es farà només a FGC, sinó també a altres empreses públiques.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad