Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

"Omplir el Camp Nou era la prova de foc per a la Kings League. Estem aquí per quedar-nos"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb Oriol Querol, CEO de la Kings League

"Omplir el Camp Nou era la prova de foc per a la Kings League. Estem aquí per quedar-nos"

"Omplir el Camp Nou era la prova de foc per a la Kings League. Estem aquí per quedar-nos"

31:40

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1679926988046/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Ahir la Final Four de la Kings League, organitzada per Kosmos i Gerard Piqué, va omplir l'Spotify amb més de 92.000 persones, en un diumenge en què 'El Barrio', d'Adri Contreras, es va proclamar campió de la primera edició de la competició. Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' ho hem analitzat amb Oriol Querol, CEO de la Kings League. "Omplir el Camp Nou era la prova de foc, de veure fins a quin punt s'estava convertint en un fenomen. Va ser una festa de tothom qui va seguir el projecte durant aquests tres mesos", ha explicat als micròfons de SER Catalunya.

"Una de les coses més boniques del projecte és que hi ha desenes de persones a qui els hi ha canviat la vida i s'han fet famoses", ha destacat Oriol Querol al 'Què t'hi Jugues!', qui ha afegit que "jo ara vaig caminant pel carrer i molta gent em para dient que ahir eres al Camp Nou". A més, el CEO de la Kings League ha explicat que tenien el dubte de si els nens aguantarien set hores de directe, "però s'ha vist que va ser prou entretingut perquè la gent passés la tarda al Camp Nou", ha explicat.

Per altra banda, Oriol Querol ha explicat que a partir d'ara la seva feina és que això sigui constant. "Hem d'aprofitar els tres mesos que hem complert fins a arribar al Camp Nou. Volem crear un ecosistema i guanyar pes, que els equips vagin guanyant importància, creant aficions... evidentment que la feina que hem fet és perquè continuï", ha detallat.

El futbol territorial i la Kings League

Ahir un dels jugadors més destacats de la Final 4 va ser Cristian Ubón, jugador de 'El Barrio', qui també és jugador de la UE Sants, que ahir jugava un partit important per la permanència. Al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb el president de la UE Sants, Joan Forcadell, que ha explicat: "la situació amb el Cristian ha estat molt correcte fins dissabte al vespre. En el seu moment, quan va sortir la Kings League, va demanar permís a l'staff tècnic i se li va concedir, sempre i quan tingués en compte i prioritzés el Sants. Fins ara s'havia comportat perfecte".

I ha continuat: "estem en descens i ahir jugàvem contra un rival directe. Ell va enviar un WhatsApp a l'entrenador comunicant que no vindria al partit perquè era una oportunitat per a ell de jugar al Camp Nou davant de tanta gent". I finalment, el president de la UE Sants ha expressat: "puc entendre que el noi vulgui gaudir d'aquesta oportunitat, però el que no ens ha agradat és la falta de compromís de cara al club i als seus companys de vestidor. La junta ens haurem de reunir i haurem de veure quina decisió prenem".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00