Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Fútbol

Estanis Pedrola, el jove que toca a la porta de Xavi

És el futbolista més en forma del filial, la seva temporada no ha passat desapercebuda i ja ha rebut l'interès de clubs de Primera

Estanis Pedrola, el jove que toca a la porta de Xavi

Estanis Pedrola, el jove que toca a la porta de Xavi

06:57

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1680016535749/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Estanis Pedrola és una de les grans sensacions del filia. És el segon màxim golejador del filial tot i haver estat més de tres mesos lesionat. Picant a les portes del primer equip, Estanis ha hagut d'esforçar-se molt per arribar on és.

L'home que el va fitxar pel Barça, Jordi Roura, el defineix com a un "golejador". "És un futbolista amb una planta molt important", explica. "Té molt bona situació d'u contra u, és ràpid, potent, té bon xut... és un futbolista modern", assegura.

No tot han estat flors i violes per arribar a ser el jugador més en forma del filial blaugrana. A la temporada 18/19 el fan fora de l'Espanyol. Pujava a cadet i després de 6 anys l'estructura del club perico considera que per físic no té capacitat per seguir el seu curs al conjunt barceloní. Després de 6 anys marxa de l'Espanyol al Reus. Allà juga a preferent, categories molt inferiors. I arriba el moment on li proposen anar a estudiar a Estats Units amb una beca.

És aleshores quan diferents clubs espanyols comencen a interessar-se per ell, entre ells, el Reial Madrid. El club blanc li ofereix cinc anys de contracte i aleshores, quan ja ho tenia bastant avançat, apareix el Barça. "Tenia converses amb el Madrid i l'única forma d'aconseguir que vingués va ser presentar una bona proposta esportiva, atractiva per a ell", explica l'exdirector del futbol base blaugrana Jordi Roura.

La proposta va ser signar-li cinc anys, 3 + 2, ja que Estanis Pedrola necessitava estabilitat. D'aquesta manera el futbolista va apostar per complir el seu somni i jugar al Barça, rebutjant la oferta del Madrid. Dues temporades després el jugador ja ha debutat amb primer equip i és habitual als entrenaments de Xavi. El jugador té contracte amb el Barça fins el 2026 i és evident que ja està a un nivell superior al de 1a RFEF. Estanis ha rebut l'interès de clubs de Primera Divisió. L'opció d'una cessió la temporada vinent pren cos ja que el futbolista no es pot estancar a la divisió actual.

Santi Ovalle

Santi Ovalle

Redactor de la sección de deportes que sigue la información del Futbol Club Barcelona en la Cadena SER....

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00