Actualidad

L'Aquí Camp de Tarragona passa per l'edifici reformat de l'Orfeó de la Canonja.

El programa conduït per Jordi Cartañá i Eva Hidalgo ha conversat amb l'alcalde del municipi i diferents representants municipals i de les entitats de la vila per saber més sobre la rehabilitació i recuperació d'aquest immoble.

Aquí Camp de Tarragona Especial Orfeó de la Canonja

01:28:11

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1680004588633/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

La Canonja

Els de l’Aquí Camp de Tarragona hem passat pel Teatre Municipal de l’Orfeó de la Canonja. Un edifici rehabilitat gràcies a l’acord entre l'ajuntament i l’entitat.

Amb Roc Muñoz, el batlle de la vila, hem parlat de la importància d’aquesta recuperació en el marc d’un mandat marcat per l’explosió d’IQOXE i la pandèmia. Muñoz ha volgut deixar molt clar que és gràcies als impostos de la indústria química que la Canonja pot fer aquestes i altres actuacions al municipi.

Amb Salvador Ferré, regidor de cultura i Miquel Orellana, l’arquitecte municipal, ens hem ocupat i preocupat del continent, les particularitats de l’edifici i del contingut, la programació cultural que s’hi ha fet, s’hi fa i es farà fins a finals d’aquest any.

L’Orfeó de la Canonja naixia el 1930 i del seu pas per la presidència als anys setanta ens n’ha parlat Joan Pons acompanyat de l’actual president en Pep Espasa. Han demostrat una gran cordialitat, entesa i complicitat entre presidents i intergeneracional.

Hem enfilat la recta final del programa amb Las Chicas de Oro. El grup de teatre de la gent gran que va néixer a principis dels dos mil com una activitat més que feia el grup de dones del poble i que s’ha acabat consolidat com a companyia estable.

La música en directe l’ha posat el pianista professional canongí Daniel Ruiz.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00