Economía y negocios

"Esperem tenir una Setmana Santa per emmarcar"

El president de l'AEHT preveu ocupacions per sobre del 90% a tot el territori

Francesc Pintado als estudis de SER Tarragona-Ràdio Reus / Cedida

L'Associació Empresarial d'Hosteleria de Tarragona augura una bona arrencada de la temporada turística. La Setmana Santa és la que marca el tret de sortida, i enguany la previsió és que tant els establiments de restauració com els allotjaments pengin el cartell de "complert" durant els dies més forts de dijous a diumenge: tant a la costa com a l'interior s'esperen ocupacions del 90%, malgrat que les reserves de darrera hora sempre fan fluctuar lleugerament.

Pel que fa al perfil de visitants, la majoria són de proximitat d'altres punts de Catalunya o bé de comunitats autònomes com València, Navarra o Aragó.

Francesc Pintado, el president de l'AEHT, en una entrevista als estudis de SER Tarragona-Ràdio Reus, ha explicat que la sensació és que la gent té moltes ganes de sortir: "esperem tenir una Setmana Santa per emmarcar", havent deixat definitivament enrere la pandèmia. I malgrat que el primer trimer trimestre de l'any pel sector "és com una travessia al desert", aquest hivern els locals han tingut una bona afluència de clients durant els caps de setmana. Pel que fa a l'estiu, la previsió és mantenir la tendència.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00