Sociedad

8.350 euros amb gust a catànies solidàries

Catànies Cudié fa entraga del xec amb la quantitat recaptada pel Cap nen sense joguina / Xavier Sánchez

Barcelona

Aquest dimarts 18 d'abril al migdia l'Estudi Toresky de Ràdio Barcelona ha viscut el tancament oficial de la 56a edició del Cap Nen Sense Joguina amb l'entrega del xec corresponent als 8.350 euros recaptats en la darrera campanya a través de la venda de l'edició especial de Catànies Cudié.

Albert Cirujeda, CEO de Bombons Cudié, ha fet l'entrega simbòlica dels diners a Jordi Finazzi, director de Ràdio Barcelona i SER Catalunya, i a Manel Grau i Glòria Matas, president i vicepresidenta respectivament de la Fundació Casino l'Aliança del Poblenou. Aquesta xifra és la suma de cada 1,5 euros que cada client aporta amb la compra d'aquesta capsa de catànies solidària amb la campanya de Reis més veterana a Catalunya que arriba en forma de joguines a les famílies més necessitades de la ciutat de Barcelona.

Aquests 8.350 euros aportats pels clients i els responsables de Bombons Cudié han contribuït decisivament a batre per tercer any consecutiu el rècord absolut de recaptació del Cap Nen Sense Joguina.

La nit del 5 al 6 de gener passat el marcador es va tancar amb la quantitat de 58.325 euros on també estan incloses les donacions de particulars i empreses i la subhasta d'objectes de personatges rellevants.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00