Ocio y cultura

"Estem fent el que volem i com volem"

El grup empordanès Cala Vento presenta el seu quart disc, 'Casa Linda'

Aleix Turón i Joan Delgado, Cala Vento

Aleix Turón i Joan Delgado, Cala Vento

15:35

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1683112676993/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Girona

Aleix Turón, veu i guitarra, i Joan Delgado, veu i bateria, son els integrants de Cala Vento, un grup empordanès que acaba de publicar el seu quart treball, 'Casa Linda', "un disc de guitarres" i on col·laboren amb gent com Amaral, Gorka Urbizu o el grup de gospel Gospelians de Girona.

Un treball publicat pel seu propi segell discogràfic 'Montgrí', gestat al seu local d'assaig de Flaçà, amb diversos productors que han modelat les seves "marcianades" però al que una persona, Joan Mora, ha donat un to homogeni que fa que "funcioni com un àlbum".

A punt d'arribar als 10 anys de carrera -serà el 2024- aquest consideren que és el seu treball més "mainstream" tot i que segueixen anat a la seva, aliens a modes. Encara que això els costi ser més reconeguts a fora que a casa. Una cosa que els preocupa més aviat poc.

"Sempre intentem fer coses que semblen poc evidents però amb el nostre segell no hem de donar explicacions a ningú de les marcianades que se'ns ocorren. Que potser això fa que no poguem arribar a segons quins llocs? Segurament, però ens és igual. Com diu una de les cançons del disc, estem 'Más que satisfechos'", argumenten.

Avui han passat per l'Aquí Girona.

Aleix Turón i Joan Delgado, Cala Vento

15:35

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1683112676993/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad