Llapis de memòriaLlapis de memòria
Ocio y cultura

Arnau Paris: "Sempre he sigut un friqui de la cuina"

Va guanyar la novena edició de MasterChef

Llapis de memòria d'Arnau Paris (08/05/2023)

Llapis de memòria d'Arnau Paris (08/05/2023)

01:00:00

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/ser_cat_llapisdememoria_20230508_150000_160000/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Avui hem connectat les cançons del Llapis de Memòria de cuiner Arnau Paris -és un dels presentadors del programa "Cuines" de TV3-, que acaba de publicar el llibre "Les receptes de l'Arnau. De la terra al plat"

La primera cançó que hem escoltat és Maricarmen de La Pegatina; "és un tema que sempre ho peta quan surto de festa amb els amics. Ara ja m'he fet gran, però abans sortia més de nit que el camió de les escombraries i he arribat a tancar algun que altre after hour". Tot seguit ha sonat CBD I Espardenyes del Triquell; "a part que la cançó té molt de rotllo, coincideixo amb el seu contingut que explica el fet de ser un producte. Jo soc conscient que, al cap i a la fi, soc un producte. Per sort, jo decideixo quines línies vull traspassar i quines no".

Louisiana I Els Camps De Cotó d'Els Amics de les Arts és la següent cançó que hem trobat al Llapis de Memòria del cuiner Arnau Paris; "m'encanta aquest tema per la història que explica. Em sento molt identificat amb algunes parts de la cançó com, per exemple, aquella de: "diu que, vist amb perspectiva, té molt clar que aquí no hagués estat feliç". De fet, em va fer molta il·lusió que m'enviessin un missatge per Instagram quan vaig guanyar el concurs de Masterchef". A continuació ha sonat Consejo De Sabios de Vetusta Morla; "soc molt fan dels Vetusta Morla. Tinc la sensació que les seves cançons sempre parlen de temes relacionats amb l'amor. Aquest, en concret, em recorda al típic consell d'amics que organitzes després de patir una ruptura sentimental".

I encara hem tingut temps d'escoltar tres cançons més del Llapis de Memòria de l'Arnau Paris: Juerga Catalana d'Albert Pla -"m'identifico plenament amb aquesta idea de "sortir de tranquis" a llençar la brossa i acabar liant una de grossa. A més, em fa molta gràcia que l'Albert Pla passi per la Noguera i el Pallars durant aquesta juerga catalana"-, La Torre de Talco -"una cançó que m'anima, que em posa a tope"- i, per acabar, ha sonat Somos Dos de Bomba Estereo -"és un grup colombià que m'al·lucina en tot el que fa. Trobo que totes les seves cançons són molt sensuals"-

El programa

El 'Llapis de Memòria' és un programa conduït per Òscar Moré, cada dia de 15h a 16h a SER Catalunya, amb un propòsit tan simple com efectiu i emotiu: recórrer la trajectòria vital dels nostres convidats a través de les cançons que han marcat la seva vida. És a dir, utilitzar el gran poder de la música com un àlbum de fotografies que evoca records, olors, moments, etc.

No cal dir que pel 'Llapis de Memòria', hi passen convidats de totes les professions, gènere, edats, classes socials, ètnies... Bàsicament, per què estem convençuts que tots i cadascun de nosaltres, tenim el nostre Llapis de Memòria. Com deia l'escriptor francès Victor Hugo: "la música expressa allò que no pot ser dit, i allò que és impossible mantenir en silenci".

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00