Què t'hi jugues!Què t'hi jugues!
Baloncesto

"No hi ha favorit. S'ha de jugar amb molta fam de voler guanyar"

Al 'Què t'hi Jugues!' parlem amb Àlex Abrines i Nico Laprovittola el dia que comença la Final Four de l'Eurolliga contra el Real Madrid

"No hi ha favorit a l'Eurolliga. S'ha de jugar amb molta fam de voler guanyar"

"No hi ha favorit a l'Eurolliga. S'ha de jugar amb molta fam de voler guanyar"

08:54

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1684504590888/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Barcelona

Avui a Kaunas comença la Final Four de l'Eurolliga amb un Clàssic, un FC Barcelona-Real Madrid a les semifinals; el guanyador es classificarà per a la final i buscarà ser el millor equip d'Europa. Aquest matí al 'Què t'hi Jugues!' hem parlat amb dos jugadors del FC Barcelona de bàsquet, Nico Laprovittola i Àlex Abrines.

"Arribem amb les millors sensacions, crec que estem amb confiança, en una bona dinàmica com a equip. És tot el que nosaltres volíem abans de començar l'any, arribar d'aquesta manera a la Final Four", ha reflexionat Laprovittola, qui ha destacat també que "és difícil dir qui és favorit". "Per com es decideix la Final Four és difícil de dir favorit, són dos partits els que et poden donar el títol, en una pista neutral... la pilota es posarà en joc i allà el bàsquet decidirà. L'equip que millor jugui a bàsquet, que cometi menys errors serà el que guanyarà, però s'ha de tenir molta intensitat, molta ambició i molta fam de voler guanyar".

Per altra banda, Àlex Abrines també ha destacat al 'Què t'hi Jugues!' que creu que "l'equip arriba bé" i que estan "en una bona dinàmica els darrers dos mesos pel que fa a resultats, joc, física i mentalment". I sobre si l'equip té ganes de revenja o no després del que va passar l'any passat a la Final Four de l'Eurolliga contra el Madrid, Abrines ha reflexionat: "sí, òbviament que els que estàvem aquí l'any passat en tenim, però un Clàssic ja té suficients al·licients per anar amb una motivació extra. És algo que va passar l'any passat, però aquest any els hi podem tornar".

El jugador del FC Barcelona de bàsquet ha destacat que al partit de semifinals contra el Madrid no hi ha favorit. "Els dos arribem molt bé, tothom arriba en un bon moment i la semifinal serà complicada. Qui estigui millor i controli més els petits detalls, guanyarà el bitllet a la final", ha analitzat als micròfons de SER Catalunya.

Finalment, Àlex Abrines també ha destacat que el d'avui "és un partit amb nervis, no és un partit normal, hi haurà alts i baixos" i ha destacat que "els nervis són difícils de gestionar". "Cadascú ho porta de manera diferent. Òbviament, hi ha nervis, però jo ho porto bé, es nota l'experiència d'haver jugat tantes Final Fours, i ens hem de cuidar els uns als altres. La gent jove pateix més, però aquí és on hem d'estar els veterans i capitans, ajudant als joves", ha sentenciat el jugador del FC Barcelona al 'Què t'hi Jugues!'.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00