Derrota dolça del Barça davant la Reial Societat

Els de Xavi perden 2-1 al Camp Nou el dia que comparteixen el trofeu de lliga amb l'afició

BARCELONA, SPAIN - MAY 20: Sergio Busquets of FC Barcelona lifts the LaLiga Santander Trophy as players of FC Barcelona celebrate after being crowned League Champions after the LaLiga Santander match between FC Barcelona and Real Sociedad at Spotify Camp Nou on May 20, 2023 in Barcelona, Spain. (Photo by David Ramos/Getty Images) / David Ramos

Barcelona

El Barça perd 2-1 davant la Reial Societat en un partit que acaba amb festa al Camp Nou. Els blaugranes entreguen a l'afició el títol de lliga, la 27a de la història del club, i la derrota queda en un segon pla.

EL MOMENT MÉS FELIÇ AL CAMP NOU I ELS OBJECTIUS INDIVIDUALS

XAVI PARLA DE LA DERROTA D'AVUI

EL TÈCNIC BLAUGRANA VALORA LA TEMPORADA I LES CRÍTIQUES

LES DADES DE LA LLIGA DEL BARÇA

Fermín Suárez ens porta un resum global de la lliga del Barça en dades!

EL GOL DE LEWANDOWSKI

QUI HA ESTAT EL MILLOR JUGADOR DEL PARTIT?

Participa a l'enquesta de Moguts pel Barça!

FESTA BLAUGRANA AL CAMP NOU!

PARAULES DE L'ENTRENADOR BLAUGRANA

PARAULES DE CAPITÀ

PRIMERES REACCIONS DESPRÉS DEL PARTIT

FINAL! REIAL SOCIETAT 1 - 2 BARÇA

GOOOOOOOL DEL BARÇAAAAAAA

84'

L'ÚLTIM CANVI DEL BARÇA

Marxa Dembélé i entra Pablo Torre.

83'

CONTINUA LA PLUJA DE TARGETES GROGUES

L'àrbitre treu la targeta groga a Frenkie De Jong per una falta, i a Eric Garcia, que acabava d'entrar al terreny de joc, per protestar-la.

EL CAMP NOU OVACIONA SERGIO BUSQUETS

81'

ÚLTIMS CANVIS DE LA REIAL

Marxen Zubeldia i Sorloth, i entren Pacheco i Carlos Fernández.

MÉS TARGETES EN AQUEST BARÇA-REIAL SOCIETAT

73'

TERCER CANVI DE LA REIAL SOCIETAT

Entra al terreny de joc Pablo Marín, marxa Barrenetxea.

71'

TARGETA GROGA PER BUSQUETS

Amonestació pel capità del Barça per protestar una falta prèvia al gol.

71'

GOL DE LA REIAL SOCIETAT

Sorloth fa el 0-2 favorable a la Reial després d'una assistència de Zubimendi.

62'

XAVI TORNA A MOURE LA BANQUETA

Marxen Raphinha i Kessié, i els substitueixen Ferran Torres i Ansu Fati.

MOVIMENTS A LA REIAL SOCIETAT

52'

PRIMERA GROGA PER UN JUGADOR DEL BARÇA

És Lewandowski qui la rep després d'un cop sobre Le Normand.

46'

ARRENCA LA SEGONA PART AMB CANVIS AL BARÇA

Marxa del terreny de joc Koundé, entra Marcos Alonso.

LES DADES DE LA MITJA PART

Fermín Suárez ens porta les dades més destacades dels blaugranes en la primera part entre Barça i Reial Societat.

MITJA PART AL CAMP NOU!

Marxen Barça i Reial Societat als vestidors. Els de Xavi perden per 0-1 després del gol de Mikel Merino. Hauran de remuntar si volen celebrar la lliga amb una victòria!

37'

SEGONA GROGA PER LA REIAL

Amonestació per Asier Illarramendi per una falta sobre Balde.

SUPER MARC ANDRÉ TER STEGEN!

26'

S'APROPA EL BARÇA!

Centrada de Raphinha que Lewandowski remata de cap. El polac envia la pilota a l'esquerra de la porteria de Remiro.

17'

OCASIÓ DE DEMBÉLÉ

Lewandowski aconsegueix centrar i Dembélé remata amb el cap però bloca Remiro amb el peu.

PRIMERA AMONESTACIÓ DEL PARTIT

5'

Gol de Mikel Merino després d'una errada defensiva de Koundé. Reial Societat 1-0 Barça.

ARREEEEENCA EL PARTIT AL CAMP NOU!

Ja roda la pilota al duel de la jornada 35 de lliga entre Barça i Reial Societat.

LES DADES DE LA PRÈVIA

Fermín Suárez ens porta les dades més destacades de la prèvia del Barça-Reial Societat.

POSEM LA LUPA AL RIVAL DEL BARÇA: LA REIAL SOCIETAT

El col·laborador de Moguts, Fermín Suárez, ens explica les debilitats i fortaleses de la Reial Societat.

ANALITZEM L'11 DEL BARÇA

El col·laborador de Moguts, Jordi Ferrón, valora la titularitat de Dembélé.

L'ALINEACIÓ DE LA REIAL SOCIETAT

L'ONZE TITULAR DE XAVI

Xavi té les baixes d'Araújo i Pedri per molèsties musculars. A diferència de l'últim onze, són titulars Dembélé, Kessié i Jordi Alba.

VIU LA PRÈVIA DEL BARÇA-REIAL SOCIETAT A MOGUTS PEL BARÇA!

Analitzem els onzes, les últimes notícies, parlem amb aficionats blaugranes i posem l'ull al rival del Barça! Som-hi!