Fútbol

Míchel Sánchez: "Seria una decepció no arribar als 53 punts"

El tècnic ha assegurat que creu que serà necessari arribar als 56 per poder aspirar a Europa

Míchel Sánchez, a la roda de premsa de Montilivi. / nil sola

Girona

El Girona visitarà demà a Balaídos al Celta de Vigo de Carvalhal, que acumula quatre derrotes consecutives i té la necessitat de sumar per a poder certificar la permanència. Rodrigo Riquelme no podrà jugar per unes molèsties musculars, però Míchel recupera a Oriol Romeu.

Riquelme: “Té molèsties a la cama esquerra i cal fer-li proves. El doctor ens dirà què té, si és més d'una setmana o pot jugar el cap de setmana vinent. Avui estava amb molèsties i no pot arribar al partit de demà. No s'entrenava des del partit contra el Vila-real i el cos mèdic pensa que no serà gaire greu perquè va acabar el matx amb normalitat. Però ahir en la recuperació va dir que estava amb molèsties i per això li hem de fer proves. No s'ha recuperat bé i veurem les properes hores si és més del que pensem o no. És un jugador que és en un gran moment, fa que l'equip guanyi molta profunditat. Però el grup està preparat, s'entrena molt bé i sortirà un altre company que ho farà molt bé”.

La derrota contra el Vila-real i la importància de jugar només tres dies després: “És positiu i també per al jugador. Penso que vam fer un bon partit contra el Vila-real i tenim ràbia i malestar per perdre de la manera com es va fer. El de demà serà una trobada important perquè estem vuitens i cal fer un pas endavant per vèncer i seguir amb la mateixa imatge que estem fent a la segona volta”.

El partit contra el Celta: “Serà un matx difícil per a nosaltres, però també per a ells perquè arriben sense guanyar des de fa temps. Es troben, a més a més, en una posició... s'esperaven estar més tranquils. Fa temps que s'han quedat a 39 punts i per això penso que per a ells serà un partit difícil. Nosaltres volem continuar somiant amb l'objectiu dels 53 punts i, si és possible, anar més amunt”.

El dubte d'Aspas: “Ells sempre han jugat amb dos davanters i un era Aspas. No sé què farem, és un dels dubtes que hem vist a l'anàlisi que hem fet del Celta. És un equip que juga molt per les bandes i Galán i Carles Pérez són dos futbolistes que arriben molt bé al darrer terç de camp i fan mal al rival. És un equip que té molta presència a l'àrea, amb davanters com Seferovic, Larsen, Paciència... o arribada des de segona línia amb Veiga i Óscar. És un conjunt perillós si té la pilota més que nosaltres. Haurem de fer un partit molt competitiu per poder guanyar. Per nosaltres és un partit vital, també”.

Signa arribar als 53 punts i ser vuitè o sumar-ne 50 i acabar setè? “Firmo 50 punts i ser setès, és clar. És veritat que una cosa portarà l'altra. Penso que n'hem de fer 53 per a l'objectiu i 56 per anar a Europa. Per això hem de guanyar els tres partits que ens queden. Amb 55 potser no arribes perquè l'Athletic ja en té 50 i pot ser que guanyi dos partits dels tres que queden. Nosaltres hem de guanyar tres partits. Encara que aquests són els comptes de la lletera”.

La seva primera temporada sencera com a tècnic de Primera: “Estic molt feliç. Ja vaig dir al principi que per mi era un any molt important perquè la confiança que el club ha posat en mi és espectacular i volia tornar-la amb feina i resultats. És veritat que hem fet una gran temporada fins ara i l'hem d'acabar de la millor manera, espero que sigui amb més de 53 punts”.

Seria una decepció no anar a Europa? “Ho seria no arribar als 53 punts perquè la qualitat d’aquesta plantilla dóna per arribar als deu primers, els jugadors ja saben. Ara ja hi som i un pas més seria arribar a Europa. Amb 53 punts crec que estarem entre els deu primers, però per anar a Europa ens faran falta aquests 56 o fins i tot un més, 57″.

Pressió per a Celta i Girona: “Són dues pressions diferents. Lluitar per baixar és més complicat per a tots, és una cosa que ja ho he dit als jugadors. Quan veus els partits d'ahir entre els equips de baix respiro molt. Però la meva exigència sempre és buscar una cosa més i que el club creixi. Per fer-ho necessitem més exigència, compromís, cultura esportiva i els futbolistes han de donar sempre la millor versió dia a dia”.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad