Baloncesto

Marc Gasol: "Demà vull gaudir i la decisió la prendré més endavant"

El president i jugador del Bàsquet Girona ha assegurat que després de la permanència va sentir-se "alliberat i feliç" pel club i pels companys

Marc Gasol, a la roda de premsa d'avui a Fontajau. / nil sola

Girona

Marc Gasol ha comparegut avui davant els mitjans de comunicació per fer balanç de la primera temporada del Bàsquet Girona a l'elit i ho fa fet sense resoldre l'interrogant que sobrevola la decisió de si la temporada que ve continuarà vestint de curt o no. El president ha deixat clar que demà en l'últim partit de Lliga vol "gaudir de la fita aconseguida" a Fontajau i emplaça la decisió d'aquí "unes setmanes" quan pugui tenir "distància i tranquil·litat".

Sobre la decisió de si continua jugant o no la temporada que ve: "Tenim moltes ganes de celebrar-ho amb l'afició i que la gent se senti orgullosa, que la tensió dels darrers dies que és normal i potser innecessària. La meva il·lusió és gaudir el partit i viure'l d'una manera especial" diu en la seva compareixença el president del Bàsquet Girona, abans del partit d'aquest dimecres amb el Baskonia que tanca la primera temporada del club a l'ACB.

Una permanència important, així com la base del club: "El primer equip ens crida a tots l'atenció, destinem esforços, recursos i és el que ens permet trobar-nos amb la nostra gent durant tantes vegades durant l'any, però la base és una de les coses que més orgullós ens fa sentir. Estem treballant en un projecte que pugui créixer en els propers 5-10".

Feliç i alliberat pels companys: "Content sobretot pels companys, jo palpava la tensió. Tot repte que aconsegueixes assolir també et dona confiança. Ens vam complicar la vida més del compte perquè no vam ser capaços de solucionar-ho abans, però al final ho hem obtingut. Hi ha jugadors pels quals m'alegro molt i que han crescut molt aquesta temporada com Jaume Sorolla".

Un privilegi als 38 anys: "Estic disponible i per a mi és important acabar la temporada amb els companys a la pista. Em sento un privilegiat amb 38 anys i compartir-ho amb tota la gent de Fontajau".

Els números de Marc Gasol (2,15 m, 1985), que ha acreditat 10,8 punts i 5,8 rebots (16,7 de valoració) en 24:52 de mitjana en els 29 partits que ha jugat.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad