Fútbol

Stuani rescata un punt de Balaídos

L'uruguaià, de penal, ha marcat el gol de l'empat per un Girona que ha acabat en quadre per les lesions d'Ivan Martín, Santi Bueno i Ricard Artero

Cristhian Stuani celebra el gol del Girona a Balaídos. / GIRONA FC

Girona

Celta i Girona es reparteixen els punts (1-1) en un partit en el qual hi ha hagut una meitat per a cada equip i on els de Míchel han perdut a Ivan Martín i Santi Bueno per lesió. Els gironins sumen un punt que pot resultar insuficient per la lluita per Europa i diumenge reben al Betis a Montilivi amb l'objectiu de recuperar efectius i tancar l'any de la millor manera possible a Montilivi.

El Girona jugava a Balaídos amb la baixa important de Rodrigo Riquelme i Valery, que ha jugat al seu lloc, ha estat una de les novetats de l'onze titular. El de l'Escala ha sigut la novetat juntament amb Bernardo, Oriol Romeu i Stuani respecte a l'equip que va caure dissabte davant el Villarreal.El Celta, sense Aspas, estava necessitat d'uns punts que li valguessin per certificar la permanència.

El duel ha estat igualat des de l'inici, però el Girona no trobava la fluïdesa d'altres dies en el seu joc. Miguel Rodríguez i Carles Pérez, dos punyals afilats per banda, posaven a prova constantment els replegaments post pèrdues de l'equip de Míchel, que a la mitja hora de joc ha vist com se li multiplicaven els molts problemes que tenia a la zona de mitjos. Ivan Martín ha hagut de ser substituit per un problema muscular i Ricard Artero ha entrat al seu lloc. Valery ho ha provat en un parell d'ocasions des de la banda, però les seves centrades no han aconseguit trobar a Stuani, molt ben defensat per Aidoo i Unai Núñez. En un dels pocs errors en sortida de pilota del Girona ha arribat el gol dels locals. Tsygankov ha perdut la pilota al vèrtex dret de l'àrea i després de dues passades ràpides el català Carles Pérez ha rebut a la frontal i ha xutat, amb la gran sort que la pilota ha impactat en les cames d'Oriol Romeu i s'ha acabat colant al fons de la xarxa.

A la segona meitat els mals de caps en forma de lesió s'han multiplicat pels de Míchel, que ja a la primera meitat havien vist com perdien a Ivan Martín, han vist com Santi Bueno s'havia de retirar també per un problema muscular. Tsygankov s'ha refet de la pèrdua en el gol al provocar un penal a favor després d'una acció personal dins l'àrea. Stuani ha errat la pena màxima, però el VAR ha advertit a Mateu Lahoz que calia repetir-lo i el capità no ha fallat a la segona des dels onze metres enganyant a Villar, que s'ha quedat al mig de la porteria. El gol ha esperonat al conjunt gironí, que ha fet un pas endavant en els últims vint minuts de partit, però en una pilota llarga a l'esquena de la defensa i Gazzaniga ha reduït a la perfecció per impedir el gol de Larsen. En una acció fortuïta just després dels últims dos canvis Ricard Artero s'ha torçat al turmell i al Girona li ha tocat patir en el tram final. La lesió del de La Bisbal ha capgirat per complet el guió del partit. El Celta collava i el porter argentí s'ha hagut de llençar a baix per desviar a córner. Tot i això l'última oportunitat ha sigut pels visitants, en una acció en la qual Joel Roca ha buscat l'esquadra, però Ivan Villar ha volat per impedrir la victòria dels gironins.

Fitxa tècnica:

Celta de Vigo: Villar; Hugo Mallo, Unai Núñez, Aidoo, Galán; Tapia, Gabri Veiga (Seferovic, min.84), Óscar Rodríguez; Carles Pérez, Miguel Rodríguez (Franco Cervi, min.71); i Larsen (Iago Aspas, min.84).

Girona: Gazzaniga; Arnau Martínez, Bueno (Callens, min.54), Bernardo, Miguel Gutiérrez; Oriol Romeu, Ivan Martín (Artero, min.34), Tsygankov; Valery (Joel Roca, min.73), Yan Couto (Yángel Herrera, min.54); i Stuani (Taty, min.73).

Gols: 1-0, min.42: Carles Pérez, 1-1, min.59: Stuani

Àrbitre: Mateu Lahoz (comitè valencià)

Estadi: Balaídos.

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad