Política

Maragall qüestiona la credibilitat de Colau sobre un acord d'esquerres: "El 2019 va preferir Valls"

El candidat d'Esquerra no descarta entrar en un govern de coalició i considera que el govern de Colau i Collboni no ha tingut un projecte comú: "Va ser un pur i dur repartiment de cadires"

Barcelona

El candidat d'Esquerra a l'Ajuntament de Barcelona, Ernest Maragall, en una entrevista a SER Catalunya, ha qüestionat la credibilitat d'Ada Colau quan li ofereix un pacte progressista: "M'ho està oferint ara igual que el 2019? Va preferir el senyor Valls al senyor Maragall".

El candidat republicà recorda que fa quatre anys amb els comuns "presumptament érem coincidents en el projecte", però retreu a l'actual alcaldessa haver preferit "pactar el poder" amb un acord "absolutament incoherent i antinatural" en lloc d'haver-lo fet alcalde. Per això, si no guanya, no descarta entrar en un govern de coalició, però prioritzarà les converses "en base a què", és a dir, al programa, "i no al qui". En aquest sentit, retreu el pacte entre els comuns i el PSC amb el suport de Valls del 2019: "Quina coherència va tenir el govern de Colau i Collboni? Va ser un pur i dur repartiment de cadires".

Escucha la radioen directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

En directo

A continuación

Último boletín

Emisoras

Elige una emisora

Compartir

Suscríbete

Tu contenido empezará después de la publicidad